Partiolaisten adventtikalenterien myynti

Partiolaisten adventtikalenterien myynti alkaa 15.10.

Partiolaisten suurin varainhankintakampanja on taas täällä! Adventtikalenterien myynti on yhteinen tempaus, jolla kerätään toimintarahoja lippukunnan toimintaan tuleville vuosille. Tavoitteena on, että jokainen jäsenemme osallistuu adventtikalenterien myyntiin myymällä vähintään 6 kpl kalentereja.

Tänä vuonna adventtikalenteri näyttää tältä:

Kalenterien myynti alkaa 15.10. ja jatkuu 5.12. asti. Adventtikalentereja myydään omatoimisesti, koloilloissa ja lippukunnan myyntitempauksissa (mm. S-Market Vaajalassa). Ryhmäkohtaisista myynti-illoista ja lippukunnan myyntitempauksista saatte tietoa erikseen.

Omatoimista myyntiä voi tehdä sukulaisille, ystäville, tuttaville, koulukavereille, työkavereille ja vaikka serkun kummin koiran kaimoille.

Tavoite: Jokainen myy henkilökohtaisesti 6 kpl adventtikalentereja.

PALKINNOT:

12 myytyä kalenteria: tehotonttumerkki
20 myytyä kalenteria: tehomyyjän juomapullo
50 myytyä kalenteria: hopeinen tehotonttumerkki
100 myytyä kalenteria: kultainen tehotonttumerkki

 

Sitten ohjeistusta:

  • Vain itse myydyt kalenterit lasketaan omaan myyntipottiin. Yhteisissä myyntitempauksissa ja koloilloissa myydään siis kalentereja lippukunnan pottiin, ei henkilökohtaiseen. Näistäkin saadut varat päätyvät lippukunnan käyttöön!
  • Adventtikalentereja saa koloilloista johtajilta SEKÄ erikseen ilmoitettuina hakuaikoina
  • Jotta adventtikalentereja saa, huoltajan tulee lähettää sähköposti- tai WhatsApp-viesti tämän pohjan mukaisesti ryhmänohjaajalle. Paperilomakkeesta on tänä vuonna luovuttu.
    Annan huollettavalleni [huollettavan nimi] ottaa [päivämäärä] myyntiin [kpl-määrä] Adventtikalentereja. Sitoudun tilittämään myydyt kalenterit ja palauttamaan myymättömät kalenterit ohjeiden mukaan.
  • Adventtikalenterien henkilökohtaisesta myynnistä saadut tuotot tulee tilittää lippukunnan tilille myöhemmin annettavien ohjeiden mukaisesti.
  • Jos otettuja kalentereja jää myymättä, niistä saa palauttaa korkeintaan puolet. Kalentereja kannattaa siis ottaa aluksi hieman, ja jos tuntuu, että myyntiä tulee edelleen, ottaa sitten lisää. Kalentereja saa mukaansa joka koloillasta.

Kivoja vinkkejä myyntiin löytyy myös täältä.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest