Liity

Partion toimintakausi alkaa aina elokuussa, joten elokuun alku on otollisin aika kysellä paikkoja eri ikäkausien ryhmiin. Ryhmien tilanteet toki vaihtelevat vuoden varrella, joten liittyä voit milloin tahansa. Alla olevaa painiketta napsauttamalla pääset tekemään jäsenhakemuksen.

Jäsenhakemus ei sido mihinkään, mutta sen tekeminen on edellytys partion aloittamiselle, jotta saamme oikeat jäsentiedot rekisteriin jo tutustumisvaiheessa.

Näin partioharrastus pääsee käyntiin!

1. Tee hakemus.
Jokaisen uuden partiolaisen taival alkaa jäsenhakemuksella, jonka voit tehdä partiorekisteri Kuksassa. Hakemuksen tekee alaikäisten jäsenten osalta huoltaja ja täysi-ikäisten osalta partiolainen itse. Hakemusta varten sinun tulee luoda tunnus (PartioID) partion Asiointipalveluun.

2. Odota yhteydenottoa.
Lippukunnan jäsenrekisterinhoitaja ottaa sinuun yhteyttä hakemuksen tekemisen jälkeen.  Jäsenrekisterinhoitajan kanssa kartoitetaan teille sopivat viikkotoiminta-ajat ja valitaan toimintaryhmä, jossa voitte käydä tutustumassa.

3. Käy tutustumassa.
Jokaiselle jäsenelle kuuluu kaksi (2) maksutonta tutustumiskäyntiä partiotaipaleen aluksi. Näiden käyntien tarkoituksena on kokeilla, miltä partio tuntuu ja miettiä, haluaako jatkaa harrastusta vielä tutustumiskertojen jälkeen.

4. Tee päätös.
Tutustumiskertojen jälkeen on aika tehdä päätös partion jatkamisesta tai jatkamatta jättämisestä. Ilmoita päätöksesi sille henkilölle, jonka kanssa olet keskustellut vaiheessa 2. Päätöksen tekemisen ja ilmoittamisen jälkeen sinut tai huollettavasi joko otetaaan jäseneksi ja laitetaan jäsenmaksu liikkeelle tai poistetaan hakemus, jolloin mitään kuluja ei koidu.

5. Maksa lasku.
Partio on edullinen harrastus, mutta toiminnan kulujen kattamiseksi perimme jäsenmaksua.

Lisätietoa jäsenlaskutuksesta löydät erillisestä jäsenlaskutustiedotteesta.