Lippukunnan partiotoiminta jatkuu viikolla 3

Lippukunta jatkaa partiotoimintaa viikolla 3. Seuraa ryhmänohjaajien tiedotusta. EA1-kurssi järjestetään 19.–20.2.

Hei ja oikein hyvää alkanutta vuotta!

Partion viikkotoiminta jatkuu jälleen tulevalla viikolla (ma 17.1. alkaen), jos ryhmänohjaajalta ei tule muunlaista ilmoitusta jatkamisajankohdasta. Kuten jo syksyllä tiedotettiin, kolotilojemme uusi osoite on Varaslahdentie 6, Haapaniemi, koska Vaajakosken kirkko on remontissa. Partio jatkuu, mutta uudessa ympäristössä.

Kevään partiotoiminta jatkuu edelleen terveysturvallisuus edellä. VV:n hallitus on linjannut, että toimintaa jatketaan jo totutulla tavalla ulkona. Tällainen toimintamalli helpottaa turvavälien pitämistä.

 

Lisäksi jo tässä vaiheessa tiedoksi, että lippukunta järjestää EA1-kurssin 19.-20.2.2022. Tuon ajankohdan voi laittaa kalenteriin, lisätietoa saatte piakkoin.

 

Jos koronatilanne aiheuttaa muutoksia toimintaan, ilmoitamme siitä sähköpostitse, Facebookissa, Instagramissa, verkkosivuillamme ja tiedotus-WhatsApp-ryhmässä. Seuraathan siis viestintäämme ja liitythän alla olevasta linkistä VV:n tiedotusryhmään, niin saat ajantasaiset tiedot toiminnastamme.

​​https://chat.whatsapp.com/JAmLd7LfBjaERkDPI5VP4m 

 

Jos teillä on kysyttävää, joka koskee ryhmän toimintaa, olkaa ensisijaisesti yhteydessä oman ryhmän johtajiin. Muissa asioissa, tai jos ette tiedä, keneen teidän tulisi olla yhteydessä, palvelee lippukunnan tukisähköpostiosoite [email protected].

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest