Sudenpentujen ja seikkailijoiden kesäleiri Loiske’22 29.-31.7

Sudenpennuille ja seikkailijoille olisi tarjolla ihania leirielämyksiä meidän hienolla ja uudistetulla lippukunnan omalla partiokämpällä Teerilahdessa Murtolahdentien päässä. Viikonloppuleiri Loiske'22 alkaa perjantaina 29.7 klo 17 ja päättyy sunnuntaina 31.7. klo 14. Ilmoittautuminen 17.7. saakka.

Sudenpennuille ja seikkailijoille olisi tarjolla ihania leirielämyksiä meidän hienolla ja uudistetulla lippukunnan omalla partiokämpällä Teerilahdessa Murtolahdentien päässä. Viikonloppuleiri Loiske’22 alkaa perjantaina 29.7 klo 17 ja päättyy sunnuntaina 31.7. klo 14.

Leirille lähdetään perjantaina kokoontumalla vanhan hallintorakennuksen parkkipaikalle osoitteeseen Konttisentie 2 klo 17. Siitä lähdetään kimppakyydeillä kohti Teerilahtea. Ilmoittautumislomakkeella kysytään kenellä olisi mahdollista lähteä kyyditsemään leiriläisiä määränpäähän. Lisäksi siellä kysytään tarvetta kyydille, eli autokyydin puutteesta ei jää keneltäkään leiri väliin. Vastaavat kysymykset on myös paluukyydin osalta. Paluumatkalle noutajia toivotaan kämpälle klo 14.

Leirille voi lähteä joko partiolainen itsekseen tai huoltajan kanssa. Ja jos kahden yön retki tuntuu liian pitkältä voi leirille ilmoittautua myös lyhyemmäksi ajaksi. Tärkeää on ilmoittaa ilmoittautumislomakkeella milloin on tulossa ja milloin lähdössä, että osaamme varata oikeat määrät ruokia.

Leirimaksut leiriläisille ovat seuraavanlaiset:
*koko leiri 25€
*yhden yön retki 20€
*päiväretki 10€
Mukaan lähtevän huoltajan maksu on puolet leiriläisen maksusta.

Leirimaksu sisältää ruuan ja leiriohjelman. Leirimaksu maksetaan mielellään korttimaksuna leirille lähdettäessä.

Leiri-ilmoittautumisessa kysytään myös uimataitoa, sillä kovasti toivomme, että pääsemme leirin nimen mukaisesti loiskimaan jossain kohtaa viikonloppua alakämpän saunarantaan.

Alla ilmoittautumislinkki, jonka kautta huoltajat pääsette ilmoittamaan partiolaiset ja itsenne mahtavalle Loiske’22 leirille. Ilmoittautumiset täytyy hoitaa sunnuntaihin 17.7 mennessä.

https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=52290

Tarkempi leirikirje ja varusteluettelo lähetetään noin viikko ennen leiriä ilmoittautuneille.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest