Syksyn 2023 ryhmät

Hei ja oikein hyvää loppukesää partiosta!

SYKSYN RYHMÄT:


– Syksyllä meillä jatkaa monta vanhaa ryhmää sekä tulee muutamia uusia. Alla lista kaikista syksyllä olevista ryhmistä ja ainakin yksi ryhmän johtaja, johon voi olla yhteydessä. Ryhmissä on muitakin johtajia kuin alla mainitut!


– Ryhmien tiedoissa on ryhmän jäsenten (vanhemmat ikäluokat) tai jäsenten vanhempien (nuoremmat ikäluokat) whatsapp listat. Toivomme teidän liittyvän teitä koskeviin ryhmiin, sillä ryhmien sisäinen viestintä tapahtuu pääasiassa sen välityksellä. Ettehän kuitenkaan liity muihin ryhmiin kuin omaan tai lapsenne ryhmään. Jos ryhmänne kohdalla ei ole whatsapp ryhmän linkkiä tapahtuu ryhmän viestintä sähköpostitse tai muulla tavoin.

– Vanhempain vartio
– Ryhmä mahdollistaa kaikenikäisille monipuolista partiotoimintaa auttamalla
erilaisissa lippukunnan tapahtumissa ja varainkeruussa
– Johtaja: olitko se sinä?
– toivomme että jokaisesta perheestä ainakin yksi aikuinen kuuluisi whatsapp listalle.

 

– Syksyllä kaikki ryhmät kokoontuvat remontoidulla Vaajakosken kirkolla uusissa kolotiloissa. Vaajakosken kirkon remontti on valmistunut ja pääsemme muuttamaan väestötiloista takaisin kirkolle partion remontoituihin kolotiloihin elokuussa.


– Jos jokin asia mietityttää tai teillä on kysyttävää/sanottavaa, olkaa matalalla kynnyksellä yhteydessä ryhmänjohtajiin tai minuun (Ronja Makkonen). Autamme mielellämme! Teknisissä ongelmatilanteissa palvelee lippukunnan tukisähköpostiosoite [email protected].


– Ryhmän omat johtajat ilmoittavat myöhemmin ryhmän omista käytänteistä sekä viikon, jolloin ryhmä aloittaa toiminnan.


– Vielä mahtuu mukaan myös uusia johtajia ja tukevia aikuisia kaikkiin ryhmiin. Olisitko sinä tai ehkä kaverisi kiinnostunut apujohtajan pestistä tai valmis tulemaan oman lapsen ryhmään tukevaksi aikuiseksi? Missään ei tarvitse toimia yksin eikä ennakkotietoja vaadita, mukana on aina vähintään yksi kokenut johtaja joka opastaa ja neuvoo. Kaikille on varmasti oman kokoisia haasteita voitettavaksi sekä uusia
onnistumisia kerättäväksi.

 

LIPPUKUNNAN VIESTINNÄSTÄ:


– Valppaiden yhteinen tiedotus tapahtuu kuksan kautta lähtevien sähköpostin lisäksi whatsapp-listalla. Liittykää Valppaiden tiedotus- ryhmään linkki, jos ette siihen vielä kuulu. Ryhmään voi lähettää viestiä vain ylläpitäjä, joten viestitulvasta ei ole pelkoa. Muistuttelemme ryhmässä ilmoittautumisista sekä informoimme ajankohtaisista asioista. Myös Valppaiden sometilit voi ottaa seurantaan (ig: vaajanvalppaat fb: Vaajan Valppaat).


– Osalle jo tutut kerran kuussa ilmestyvät lippukunnan kuukausitiedotteet ilmestyvät sähköpostiin, lippukunnan verkkosivuille ja tiedotus-whatsapp listalle taas syyskuusta eteenpäin.


– Lippukunnan nettisivuilta, vaajanvalppaat.fi, löytyy paljon hyödyllistä tietoa Valppaiden toiminnasta sekä ajankohtaisista asioista.

 

– Jos aiotte lopettaa partion, olkaa hyvät ja tehkää eroilmoitus SÄHKÖPOSTITSE [email protected] tai tehkää erohakemus Asiointipalvelussa os. asiointi.partio.fi, niin ette saa marraskuussa turhia laskuja partiosta.

 

Ystävällisin terveisin pestijohtaja
Ronja Makkonen 0451643861
[email protected]

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest