Lippukunnan perinteinen itsenäisyyspäivän kirkko, lupauksenanto ja soihtukulkue 6.12. klo 16–19

Koko lippukunta kokoontuu viettämään itsenäisyyspäivää 6.12.2022 klo 16 alkaen.

Koko lippukunta kokoontuu viettämään itsenäisyyspäivää 6.12.2022 klo 16 alkaen.

Itsenäisyyspäivän kirkko kello 16.00 Koivuniemen leirikeskuksen kappelissa (os. Koivuniementie 30). Jumalanpalveluksessa avustajina Valppaiden johtajistoa ja tarpojia.

Lupauksenanto noin kello 17.00 kappelin ulkopuolella (tai jos huono sää, sisällä kappelissa). Lupauksenantoon osallistuvat kaikki tänä syksynä partion tai uuden ikäryhmän aloittaneet partiolaiset. Lupauksenannon jälkeen tarjolla glögiä. Muista ottaa oma muki mukaan!

Koivuniemestä siirrytään omin kyydein Veteraanipuistoon, josta soihtukulkue lähtee liikkeelle kello 18.00 kohti Vaajakosken keskustaa. Pukeudu lämpimästi ja kelin mukaisesti!

Itsenäisyyspäivän kirkkoon ja lupauksenantoon pukeudutaan virallisiin partioasuihin tai jos sellaista ei ole, tummansiniseen tai ruskeaan paitaan.

Kappelin ulkopuolella on myynnissä Valpas-tuotteita (juomapulloja, teetä, ruokailuvälineitä, putkihuiveja, heijastimia ….). Niistä saa käteviä lahjoja kaikille perheen partiolaisille.

Itsenäisyyspäivän tilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen osoitteessa kuksaan.fi/54912. Ilmoittautumisaikaa on 2.12.2022 saakka.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest