Lippukuntatiedote 3/2024

Maaliskuun lippukuntatiedotteessa asiaa mm. yhteisvastuuhiihdosta, kevätkokouksesta ja kevään tapahtumista.

Maaliskuun lippukuntatiedotteessa asiaa mm. yhteisvastuuhiihdosta, kevätkokouksesta ja kevään tapahtumista.

Kuukauden nosto:

Vaajan Valppaat osallistuvat jo neljättä vuotta peräkkäin yhteisvastuu-keräykseen. Yhteisvastuu on kirkon vuosittainen suurkeräys, jolla autetaan hädässä olevia ihmisiä syntyperään, uskontoon ja poliittiseen vakaumukseen katsomatta. Vuonna 2024 Yhteisvastuu auttaa nuoria, jotka kokevat syvää yksinäisyyttä tai ovat vaarassa syrjäytyä, menettää elämänhallintansa tai mahdollisuutensa hyvään elämään Suomessa ja maailmalla. 40 % varoista ohjataan Suomeen ja 60 % ulkomaille. Lisätietoja toteutukseen liittyen tapahtumaosiossa yhteisvastuuhiihto kohdassa.

Viestinnän terveiset

Alla on linkit kaikkiin kevään 2024 lippukuntatiedotteisiin. Samat linkit löytyvät jokaisesta muustakin tiedotteesta. Näin pääset surffailemaan eri tiedotteiden välillä, eikä sinun tarvitse selata postilaatikkoasi tuskaisena useita tunteja löytääksesi tärkeän tiedon. Huomaa, että tiedote ilmestyy nettisivuillekin luettavaksi vasta ilmestymispäivänään, joka on tyypillisimmin edeltävän kuukauden viimeinen maanantai.

Lippukuntatiedote 2/2024
Lippukuntatiedote 3/2024
Lippukuntatiedote 4/2024
Lippukuntatiedote 5/2024

Liity Vaajan Valppaiden tiedotus-WhatsApp-ryhmään jo tänään! Toivomme, että kaikki jäsenet ja huoltajat liittyvät tähän yhteisen tiedotuksen ryhmään, jotta tapahtumien ilmoittautumismuistutukset ja muut kaikkia koskevat asiat tavoittavat jokaisen. Ryhmään voivat lähettää viestejä vain ylläpitäjät, eli spämmiä ei tule.
Liittymislinkki: https://chat.whatsapp.com/JAmLd7LfBjaERkDPI5VP4m

 

Tapahtumat

Tästä osiosta löydät nostoja tulevista lippukuntatapahtumista. Tapahtumakalenteri löytyy kokonaisuudessaan täältä.

Yhteisvastuuhiihto

Partiolaiset hiihtävät viikolla 10 oman koloiltansa aikana Vaajakosken urheilukentällä 400 metrin kierroksia. Ennen hiihtoa partiolainen kerää sponsoreita, jotka määrittävät itse, kuinka suurella summalla hiihtävää partiolaista tukee / hiihdetty kierros. Kuka tahansa voi toimia hiihtäjän sponsorina ja näin osallistua yhteisvastuukeräykseen. Hiihtämisen jälkeen partiolainen ilmoittaa sponsorilleen hiihtämiensä kierrosten lukumäärän ja sponssori maksaa sen hiihtäjälle, joka maksaa sen kokonaisuudessaan Yhteisvastuukeräykseen. Esimerkiksi jos sponsori lupaa euron kierrokselta ja hiihtäjä kiitää kuusi kierrosta, niin keräykseen maksetaan kuusi euroa. Sponsori voi myös itse suoraan maksaa lupaamansa summan keräykseen annettujen maksuohjeiden mukaisesti.

Aikuispartion retki

Milloin: 10.3
Missä: Häähninmäen ulkoilualueella
Kenelle: aikuiset, samoajat ja vaeltajat

Lisätietoa: Aikuispartio retkeilee jälleen 10.3 ja kohteena Häähninmäen ulkoilualue. Lähtö Vaajakosken kirkon parkkipaikalta kimppakyydeillä klo 9.00. Mukaan omat eväät ja reipasta retkimieltä. Ilmoittautumiset linkin kautta lähempänä ajankohtaa.

Kevätkokous

Tervetuloa partiolippukunta Vaajan Valppaat ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen 18.3. alkaen klo 17:30 Vaajakosken kirkolla, kolotiloissa. Kevätkokouksen kokouskutsu ja liitteet lähetetään jäsenistölle viimeistään kaksi viikkoa ennen kokousta.

Pääsiäisleiri

Milloin: 29.-31.3.
Missä: Teerilahden partiokämpällä
Kenelle: Kaikille ikäkausille

Hinta: Päivä: 15e, yö: 20e, 2 yötä 25

Lisätietoa: Pääsiäisleiri toteutuu vain, jos leirille löytyy kaksi täysi-ikäistä johtajaa!

Maaliskuun hulinat

Milloin: 15.-17.3.
Missä: Teerilahden partiokämpällä
Kenelle: Tarpoja, samoaja, vaeltaja

Ilmoittautuminen: tästä

Ilmoittautuminen päättyy: 13.3.

Hinta: Päivä: 15e, yö: 20e, 2 yötä 25e

Lisätietoa: Leirin ohjelmassa on monenlaista puuhaa. Erityishuomiona se ettei tällä leirillä ole erikseen ketään keittiössä, eli varaudu laittamaan ruokaa, jos haluat syödä. Kukaan ei myöskään ole varsinaisesti vahtimassa ja keksimässä ohjelmaa pienemmille. Eli jos sinulla on jokin ohjelma ehdotus saa ehdottaa.

Leiri on avoin myös muille Jyväskylän lippukuntien samoajille ja vaeltajille. Eli mukana saattaa olla joku uusikin kasvo.

Lähtö leirille on perjantai iltana ja paluu sunnuntaina puolenpäivän jälkeen. Leirikirje jossa tarkemmat tiedot tuttuun tapaan ilmoittautumisen päätyttyä.

SuSe leiri

Milloin: 20.-21.4
Missä: Teerilahden partiokämpällä
Kenelle: Sudenpennuille ja seikkailijoille

Hinta: Päivä: 15e, yö: 20e

Partioviikko

Milloin: 22.-28.4

Partioviikolla tiistaina on kakkukisa, lauantaista sunnuntaihin isojen lasten leikkileiri kololla ja sunnuntaina partiomessu sekä VV:n 90 v. juhla.

Pyöräleiri

Milloin: 4.-8.6.
Missä: Liikkuva, lähtö ja paluu Jyväskylä
Kenelle: Tarpojista ylöspäin

Lapin vaellus

Milloin: 30.7.-5.8.
Missä: Pallas- Yllästunturin kansallispuisto
Kenelle: Tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset

Ilmoittautuminen: tästä
Ilmoittautuminen päättyy: 3.3

Hinta: ei vielä tiedossa

 

Johtajille

Lippukuntatiedotteessa on jatkossa oma osio johtajien tiedotukselle.

Toimintakausi on käynnissä!

Kiitos kun olet mukana mahdollistamassa partioharrastusta lapsille ja nuorille!

Pysyvät tiedotusasiat

Uusille jäsenille

Tervetuloa Valppaisiin -tiedote sisältää oleellisimman tiedon jokaiselle partiota aloittavalle jäsenelle ja huoltajalle. Tiedote löytyy täältä. Nettisivuiltamme löytyy myös muuta hyödyllistä tietoa aloittaville jäsenille.

Tukipalvelut

Jos kohtaat ongelmia teknisten palveluiden, tapahtumailmoittautumisten tai minkä tahansa muun asian kanssa, ole meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Autamme sinua mielellämme!

Turva-aikuiset

Lippukunnan jäsen, huoltaja tai ryhmän johtaja voi kääntyä turva-aikuisen puoleen, jos hän itse tai joku muu partiolainen kokee kiusaamista, häirintää tai kaltoinkohtelua partiossa tai partion ulkopuolella.

Voit lukea turva-aikuisista lisää tältä sivustolta.

Partion jäsenlaskutus

Partion jäsenlaskutuksesta löytyy kattavasti tietoa jäsenlaskutustiedoteesta täältä. Jatkavien jäsenten osalta jäsenlaskutus tapahtuu marraskuun alussa.

Kuvausluvat kuntoon!

Tiedote valokuvaamisesta partiossa löytyy verkkosivuiltamme täältä.

Jos aiot lopettaa partion

Ne, jotka eivät jatka partiota, pyydetään lähettämään eroilmoitus joko Asiointipalvelussa tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Erottuanne ette enää saa turhia jäsentiedotteita ettekä laskuja, joten on tärkeää pitää oma jäsenyys ajan tasalla.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest