Lippukuntatiedote 5/2024

Toukokuun lippukuntatiedotteessa asiaa mm. kesän tapahtumista.

Toukokuun lippukuntatiedotteessa asiaa mm. kesän tapahtumista.

Kuukauden nosto:

Teerilahden saunavuorot käynnistyvät jälleen kesäkuusta lähtien. Sauna lämmitetään tiistaisin ja on avoinna partiolaisille perheineen. Sauna on lämpimänä klo 18 alkaen. 
Saunavuorot tarvitsevat vapaaehtoisia lämmittäjiä. Ota siis yhteyttä Lilliin ja varaa oma vuorosi. Yhteydenotto wu +358449764130 Lilli
 

Viestinnän terveiset

Alla on linkit kaikkiin kevään 2023 lippukuntatiedotteisiin. Samat linkit löytyvät jokaisesta muustakin tiedotteesta. Näin pääset surffailemaan eri tiedotteiden välillä, eikä sinun tarvitse selata postilaatikkoasi tuskaisena useita tunteja löytääksesi tärkeän tiedon. Huomaa, että tiedote ilmestyy nettisivuillekin luettavaksi vasta ilmestymispäivänään, joka on tyypillisimmin edeltävän kuukauden viimeinen maanantai.

Lippukuntatiedote 2/2024
Lippukuntatiedote 3/2024
Lippukuntatiedote 4/2024
Lippukuntatiedote 5/2024

Liity Vaajan Valppaiden tiedotus-WhatsApp-ryhmään jo tänään! Toivomme, että kaikki jäsenet ja huoltajat liittyvät tähän yhteisen tiedotuksen ryhmään, jotta tapahtumien ilmoittautumismuistutukset ja muut kaikkia koskevat asiat tavoittavat jokaisen. Ryhmään voivat lähettää viestejä vain ylläpitäjät, eli spämmiä ei tule.
Liittymislinkki: https://chat.whatsapp.com/JAmLd7LfBjaERkDPI5VP4m

Tapahtumat

Tästä osiosta löydät nostoja tulevista lippukuntatapahtumista. Tapahtumakalenteri löytyy kokonaisuudessaan täältä.

Räiskäle’24

Milloin: 2 yötä viikolla 28, 30 tai 31
Missä: Teerilahden partiokämpällä
Kenelle: kaikille

Ilmoittautuminen: (alustava) tästä
Alustava ilmoittautuminen päättyy: 30.6.

Hinta: 30e
Lisätietoa: Viikolla 28, 30 tai 31 pyritään järjestämään lippukunnan oma 2 yön kesäleiri. Tarkka ajankohta selviää viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Toteutuksesta tiedotetaan lippukunnan Tiedostus-ryhmässä WhatsAppissa sekä sähköpostilla lippukunnan jäsenille/huoltajille. Varsinainen ja sitova ilmoittautuminen avataan, kun ajankohta varmistuu. Leiristä kiinnostuneita pyydetään ilmoittautumaan alustavasti Kuksassa ja valitsemaan kaikki itselle sopivat ajankohdat. Jokainen osallistuja ilmoitetaan erikseen.

MetsäGaala

Milloin: 24.8. klo 16 – 23
Missä: Teerilahden partiokämpällä
Kenelle: Tarpojat, samoajat, vaeltajat, aikuiset, perhepartio

Ilmoittautuminen: tästä
Ilmoittautuminen päättyy: 9.8.

Hinta: 20e
Lisätietoa: MetsäGaalassa juhlistetaan Vaajan Valppaiden 90-vuotista taivalta. Metsän keskelle katetaan valkoiset liinat ja nautitaan gaalaillallinen partioystävien seurassa. Illan päätteeksi lämmitetään Teerilahden sauna ja pulahdetaan Päijänteeseen iltauinnille. Paikkoja on varattu 50 ensimmäiselle osallistujalle.

Johtajille

Lippukuntatiedotteessa on jatkossa oma osio johtajien tiedotukselle.

Toimintakausi on käynnissä!

Kiitos kun olet mukana mahdollistamassa partioharrastusta lapsille ja nuorille!

Pysyvät tiedotusasiat

Uusille jäsenille

Tervetuloa Valppaisiin -tiedote sisältää oleellisimman tiedon jokaiselle partiota aloittavalle jäsenelle ja huoltajalle. Tiedote löytyy täältä. Nettisivuiltamme löytyy myös muuta hyödyllistä tietoa aloittaville jäsenille.

Tukipalvelut

Jos kohtaat ongelmia teknisten palveluiden, tapahtumailmoittautumisten tai minkä tahansa muun asian kanssa, ole meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Autamme sinua mielellämme!

Turva-aikuiset

Lippukunnan jäsen, huoltaja tai ryhmän johtaja voi kääntyä turva-aikuisen puoleen, jos hän itse tai joku muu partiolainen kokee kiusaamista, häirintää tai kaltoinkohtelua partiossa tai partion ulkopuolella.

Voit lukea turva-aikuisista lisää tältä sivustolta.

Partion jäsenlaskutus

Partion jäsenlaskutuksesta löytyy kattavasti tietoa jäsenlaskutustiedoteesta täältä. Jatkavien jäsenten osalta jäsenlaskutus tapahtuu marraskuun alussa.

Kuvausluvat kuntoon!

Tiedote valokuvaamisesta partiossa löytyy verkkosivuiltamme täältä.

Jos aiot lopettaa partion

Ne, jotka eivät jatka partiota, pyydetään lähettämään eroilmoitus joko Asiointipalvelussa tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Erottuanne ette enää saa turhia jäsentiedotteita ettekä laskuja, joten on tärkeää pitää oma jäsenyys ajan tasalla.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest