Lippukuntatiedote 6/12

Kesäkuun lippukuntatiedotteessa asiaa mm. kesäleiristä ja saunan lämmitysvuoroista.

Kesäkuun lippukuntatiedotteessa asiaa mm. kesäleiristä ja saunan lämmitysvuoroista.

Kuukauden nosto:

Kiitos kaikille kevään toimintaan osallistuneille ja sen mahdollistaneille nuorille ja aikuisille! Vaikka viikkotoiminta onkin nyt kesätauolla, ennen elokuuta Valppaat käyvät pyörävaelluksella, nauttivat Teerilahden maastoista saunailloissa ja kesäleirillä sekä vaeltavat Pallaksen tunturimaastoissa. Seuratkaa Valppaiden somea, kesä on parasta aikaa myös partiossa!

Viestinnän terveiset

Alla on linkit kaikkiin kevään 2023 lippukuntatiedotteisiin. Samat linkit löytyvät jokaisesta muustakin tiedotteesta. Näin pääset surffailemaan eri tiedotteiden välillä, eikä sinun tarvitse selata postilaatikkoasi tuskaisena useita tunteja löytääksesi tärkeän tiedon. Huomaa, että tiedote ilmestyy nettisivuillekin luettavaksi vasta ilmestymispäivänään, joka on tyypillisimmin edeltävän kuukauden viimeinen maanantai.

Lippukuntatiedote 2/2024
Lippukuntatiedote 3/2024
Lippukuntatiedote 4/2024
Lippukuntatiedote 5/2024
Lippukuntatiedote 6/2024

Liity Vaajan Valppaiden tiedotus-WhatsApp-ryhmään jo tänään! Toivomme, että kaikki jäsenet ja huoltajat liittyvät tähän yhteisen tiedotuksen ryhmään, jotta tapahtumien ilmoittautumismuistutukset ja muut kaikkia koskevat asiat tavoittavat jokaisen. Ryhmään voivat lähettää viestejä vain ylläpitäjät, eli spämmiä ei tule.
Liittymislinkki: https://chat.whatsapp.com/JAmLd7LfBjaERkDPI5VP4m

Tapahtumat

Tästä osiosta löydät nostoja tulevista lippukuntatapahtumista. Tapahtumakalenteri löytyy kokonaisuudessaan täältä.

Saunan lämmitysvuorot kesälle 2024

Kesäkuu lähestyy ja samalla Teerilahden saunaillat käynnistyvät. Saunaa pyritään lämmittämään kesän jokaisena tiistai-iltana. Yleensä sauna on valmis klo 18. Saunan lämmittämiseen tarvitaan vapaaehtoisia. Jokainen lippukunnan jäsen perheineen voi toimia lämmittäjänä. Tehtävä on varsin yksinkertainen. Saunaa tulee alkaa lämmittää noin tuntia ennen ensimmäisiä saunojia. Viime kesänä saunojien määrä on vaihdellut joko yksittäisistä saunojista aina suurempiin ryhmiin.
Ilmoita itsesi saunan lämmittäjäksi alla olevan linkin kautta tai suoraan Lillille viestillä ja wu-viestillä 044-9764130.
Linkki tässä

Kesäleiri Räiskäle’24

Milloin: 8.-10.7.
Missä: Teerilahden partiokämpällä
Kenelle: koko lippukunta

Ilmoittautuminen: tästä
Ilmoittautuminen päättyy: 30.6.

Leirihinnat:

*koko leiri 25€
*päiväleiri tiistaina 9.7 10€
*leirillä järjestelyihin osallistuva huoltaja 1/2 hintaan


Lisätietoa: Lippukunnan kesäleiri Räiskäle’24 pidetään Teerilahdessa partiokämpällä 8.-10.7. Leirille lähdetään kololta kimppakyydein ma klo 17 ja leiri päättyy kololle ke klo 16. Leiri on tarkoitettu kaikille lippukuntalaisille. Myös lasten huoltajat ovat tervetulleita. Ilmoittautuminen päättyy 30.6.

Lisätietoa leiristä lähetetään leirikirjeessä ilmoittautuneille heinäkuun ensimmäisellä viikolla.
 
Pallaksen vaellusinfo

maanantaina 27.5. kello 18-20:30 on vaellusinfo Pallaksen vaellukselle lähtijöille ja heidän huoltajilleen. Tapaaminen on Kipinässä, seurakunnan tilat kauppakeskus Sepässä. 

 

Johtajille

Lippukuntatiedotteessa on jatkossa oma osio johtajien tiedotukselle.

Johtis

Maanantaina 3.6. klo 17:30 alkaen. Johtikseen ovat tervetulleita kaikki samoaja ja vaeltaja-ikäiset, vaikka eivät toimisikaan viikkotoiminnan johtajapestissä. Ohjelmassa superkiva yllätys-ohjelmanumero, ruokaa ja syksyn toiminnan suunnittelua.

Hygieniapassikoulutus
Keskiviikkona 29.5. klo 17 alkaen partion vapaaehtoisille johtajille. Koulutus pidetään Vaajakosken kirkolla. Koulutus on seurakunnan maksama, mutta hygieniapassi maksaa noin 10 euroa. Raha pitää ottaa mukaan koulutukseen. 
 
Toimintakausi on käynnissä!

Kiitos kun olet mukana mahdollistamassa partioharrastusta lapsille ja nuorille!

Pysyvät tiedotusasiat

Uusille jäsenille

Tervetuloa Valppaisiin -tiedote sisältää oleellisimman tiedon jokaiselle partiota aloittavalle jäsenelle ja huoltajalle. Tiedote löytyy täältä. Nettisivuiltamme löytyy myös muuta hyödyllistä tietoa aloittaville jäsenille.

Tukipalvelut

Jos kohtaat ongelmia teknisten palveluiden, tapahtumailmoittautumisten tai minkä tahansa muun asian kanssa, ole meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Autamme sinua mielellämme!

Turva-aikuiset

Lippukunnan jäsen, huoltaja tai ryhmän johtaja voi kääntyä turva-aikuisen puoleen, jos hän itse tai joku muu partiolainen kokee kiusaamista, häirintää tai kaltoinkohtelua partiossa tai partion ulkopuolella.

Voit lukea turva-aikuisista lisää tältä sivustolta.

Partion jäsenlaskutus

Partion jäsenlaskutuksesta löytyy kattavasti tietoa jäsenlaskutustiedoteesta täältä. Jatkavien jäsenten osalta jäsenlaskutus tapahtuu marraskuun alussa.

Kuvausluvat kuntoon!

Tiedote valokuvaamisesta partiossa löytyy verkkosivuiltamme täältä.

Jos aiot lopettaa partion

Ne, jotka eivät jatka partiota, pyydetään lähettämään eroilmoitus joko Asiointipalvelussa tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Erottuanne ette enää saa turhia jäsentiedotteita ettekä laskuja, joten on tärkeää pitää oma jäsenyys ajan tasalla.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest