Lippukuntatiedote 1/2023

Tammikuun lippukuntatiedotteessa asiaa mm. viikkotoiminnan aloituksesta, kevään ensimmäisistä tapahtumista ja yleisistä käytännöistä.

Tammikuun lippukuntatiedotteessa asiaa mm. viikkotoiminnan aloituksesta, kevään ensimmäisistä tapahtumista ja yleisistä käytännöistä.

Kuukauden nosto:

Hyvää uutta vuotta kaikille lippukuntamme jäsenille, huoltajille ja muille toimintaa seuraaville! Vuosi 2023 tuo taatusti tullessaan uusia tuulia, mutta aivan kuten aiemminkin, lippukuntamme vapaaehtoiset tekevät parhaansa tarjotakseen teille kaikille mahdollisimman laadukasta partiotoimintaa läpi kauden.

Lippukunnan hallituksessa toimivat 1.1.–31.12.2023 seuraavat henkilöt:

Sari ”Kapo” Makkonen, lippukunnanjohtaja
Mari ”Mara” Vaara
Ronja Makkonen
Aava Ruottinen
Tero Mäki
Iida Väisänen
Toivo Berg

Sähköpostit ovat muotoa [email protected].

Lippukunnan tukisähköpostiosoite palvelee sähköpostiosoitteessa [email protected].

 

Toimintakausi alkaa

Lippukunnan viikkotoimintaryhmien kokoontumiset alkavat tammikuussa johtajan ilmoittamana ajankohtana.

 

 

Yhteystiedot kondikseen!

Toimintamme kannalta on oleellista, että yhteystiedot (mm. osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero) on kirjattu ajantasaisten tietojen mukaisesti jäsenrekisteriin.

Jos tietosi ovat muuttuneet, voit päivittää ne itse Partion Asiointipalvelussa tai laittamalla sähköpostia lippukunnan tukipalvelusähköpostiosoitteeseen [email protected].

 

Viestinnän terveiset

Alla on linkit kaikkiin kevään 2023 lippukuntatiedotteisiin. Samat linkit löytyvät jokaisesta muustakin tiedotteesta. Näin pääset surffailemaan eri tiedotteiden välillä, eikä sinun tarvitse selata postilaatikkoasi tuskaisena useita tunteja löytääksesi tärkeän tiedon. Huomaa, että tiedote ilmestyy nettisivuillekin luettavaksi vasta ilmestymispäivänään, joka on tyypillisimmin edeltävän kuukauden viimeinen maanantai.

Lippukuntatiedote 1/2023 (ilmestyy 2.1.2023)
Lippukuntatiedote 2/2023 (ilmestyy 30.1.2023)
Lippukuntatiedote 3/2023 (ilmestyy 27.2.2023)
Lippukuntatiedote 4/2023 (ilmestyy 27.3.2023)
Lippukuntatiedote 5/2023 (ilmestyy 24.4.2023)

Liity Vaajan Valppaiden tiedotus-WhatsApp-ryhmään jo tänään! Toivomme, että kaikki jäsenet ja huoltajat liittyvät tähän yhteisen tiedotuksen ryhmään, jotta tapahtumien ilmoittautumismuistutukset ja muut kaikkia koskevat asiat tavoittavat jokaisen. Ryhmään voivat lähettää viestejä vain ylläpitäjät, eli spämmiä ei tule.
Liittymislinkki: https://chat.whatsapp.com/JAmLd7LfBjaERkDPI5VP4m

 

Tapahtumat

Tästä osiosta löydät nostoja tulevista lippukuntatapahtumista. Tapahtumakalenteri löytyy kokonaisuudessaan täältä. Valitse sopivat päivämäärät, niin löydät etsimäsi tiedon!

Messu

Koivuniemen kappelissa järjestetään 15.1.2023 messu, jonka kolehtituotto menee kokonaisuudessaan lippukunnalle Tervetuloa mukaan soittamaan, lukemaan tekstejä, tekemään esirukousta.

Ilmoittaudu lippukunnanjohtajalle [email protected].

 

Kevätnakki 17.–19.2.2023

Nyt on seikkailijoiden ja samovaeltajien vuoro päästä omalle nakki-leirilleen! Leiri alkaa perjantai-iltana 17.2. ja päättyy sunnuntaina iltapäivällä 19.2.

Lisätietoa tulee saataville myöhemmin, mutta leiri kannattaa laittaa jo omaan kalenteriin!

 

Kevään muut lippukuntatapahtumat löydät tästä linkistä.

Valitse sopivat päivämäärät, niin haku toimii.

 

 

Johtajille

Lisää kaasua -johtis 8.1.2023 klo 18–20 Liekissä

Tervetuloa mukaan suunnittelemaan toimintaa, luomaan katsaus tulevaan vuoteen ja tietysti virkistäytymään johtajahuollon ja syömisen merkeissä! Aikaa on varattu myös oman ryhmän toimintasuunnittelman työstämiseen.

Ilmoittaudu mukaan täällä 7.1.2023 mennessä. Tilaisuus on maksuton.

Toimintakausi on käynnissä!

Kiitos kun olet mukana mahdollistamassa partioharrastusta lapsille ja nuorille!

 

Pysyvät tiedotusasiat

Uusille jäsenille

Tervetuloa Valppaisiin -tiedote sisältää oleellisimman tiedon jokaiselle partiota aloittavalle jäsenelle ja huoltajalle. Tiedote löytyy täältä. Nettisivuiltamme löytyy myös muuta hyödyllistä tietoa aloittaville jäsenille.

Tukipalvelut

Jos kohtaat ongelmia teknisten palveluiden, tapahtumailmoittautumisten tai minkä tahansa muun asian kanssa, ole meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Autamme sinua mielellämme!

Turva-aikuiset

Lippukunnan jäsen, huoltaja tai ryhmän johtaja voi kääntyä turva-aikuisen puoleen, jos hän itse tai joku muu partiolainen kokee kiusaamista, häirintää tai kaltoinkohtelua partiossa tai partion ulkopuolella.

Voit lukea turva-aikuisista lisää tältä sivustolta.

Partion jäsenlaskutus

Partion jäsenlaskutuksesta löytyy kattavasti tietoa jäsenlaskutustiedoteesta täältä. Jatkavien jäsenten osalta jäsenlaskutus tapahtuu marraskuun alussa.

Kuvausluvat kuntoon!

Tiedote valokuvaamisesta partiossa löytyy verkkosivuiltamme täältä.

Jos aiot lopettaa partion

Ne, jotka eivät jatka partiota, pyydetään lähettämään eroilmoitus joko Asiointipalvelussa tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Erottuanne ette enää saa turhia jäsentiedotteita ettekä laskuja, joten on tärkeää pitää oma jäsenyys ajan tasalla.

Ohje partion asiointipalvelun käyttöön löytyy täältä.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest