Lippukuntatiedote 2/2023

Helmikuun lippukuntatiedotteessa asiaa mm. vanhempainvartio Räjähtävistä Rusinoista, helmikuun tapahtumista ja Yhteisvastuuhiihdosta.

Helmikuun lippukuntatiedotteessa asiaa mm. vanhempainvartio Räjähtävistä Rusinoista, helmikuun tapahtumista ja Yhteisvastuuhiihdosta.

Kuukauden nosto:

”Räjähtävät Rusinat” tiedottaa

Räjähtävät rusinat on Vaajan Valppaiden vanhempainvartio. Ryhmän tarkoituksena on tukea lippukunnan toimintaa ja mahdollistaa lasten partioharrastusta.

Ryhmä ei kokoonnu viikoittain tai ylipäänsä säännöllisesti, vaan organisoi tarvittaessa erilaisia projekteja esim. varainkeruun merkeissä. Perinteiksi ovat muodostuneet vappuna siman teko ja myynti yhteistyössä seurakunnan kanssa ja itsenäisyyspäiväjuhlassa puuron keitto, glögin lämmitys sekä myyjäispöydästä huolehtiminen. Lisäksi ryhmä on kilpailuttanut bussifirmoja lippukuntaretkeä varten, ommellut partiohuiveja, auttanut leirijärjestelyissä.

Räjähtävien rusinoiden toimintaan voi osallistua omien resurssien ja osaamisen puitteissa. Jokainen ovi myös ehdottaa ryhmälle uusia ideoita toiminnan tukemiseen ja varainkeruuseen.

Lähde mukaan vanhempainvartion toimintaan ja pääset mukaan partiomaiseen seikkailuun!

Liity WhatsApp-ryhmään ”Räjähtävät rusinat” napauttamalla linkkiä: https://chat.whatsapp.com/46kMlIMpZVp3iRAtW6wtSd

Kysy lisää toiminnasta tai ryhmästä:
Nea Leppä [email protected]
tai oman lapsesi ryhmänjohtajalta

Olemme mukana myös lippukunnan laskiaisriehassa muistelemispäivänä 22.2. Jutellaan siellä lisää!

 

Yhteisvastuuhiihto

Lippukunnassa toteutetaan yhteisvastuuhiihto toimintaryhmien kesken hiihtoloman jälkeisellä viikolla. Ryhmänjohtaja infoaa yhteisvastuuhiihdon toteutuksesta lähempänä.

Ideana on, että osallistuvat partiolaiset keräävät itselleen sponsoreita, jotka sitoutuvat lahjoittamaan Yhteisvastuukeräyksen itse määrittämänsä rahasumman jokaista partiolaisten hiihtämää kierrosta kohti. Sponsoreita voi olla useampi. Hiihtoloman jälkeen partiolaiset hiihtävät koloilloissaan Vaajakosken urheilukenttää (400 m) ympäri. Kierrosmäärät lasketaan ja partiolainen toimittaa omien kierrostensa määrän sponsoreilleen.

Myös huoltajat ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan yhteisvastuuhiihtoon urheilun merkeissä!

 

Terveisiä hallitukselta!

Kevään aikana Valppaiden hallitus kokoontuu vielä kolme kertaa. Jos jäsen haluaa tuoda asioita hallituksen käsiteltäväksi tai tulla paikalle kuuntelemaan kokousta, tulee käsiteltävät asiat toimittaa lippukunnanjohtajalle sähköpostitse os. [email protected] viimeistään viikkoa ennen mainittua kokouspäivämäärää.

 

Hallituksen kokoukset keväällä 2023

5.3.2023 klo 18.30
12.4.2023 klo 19.30
5.6.2023 klo 19.30

 

Lippukunnan pestivastuut vuonna 2023 ovat

Lippukunnanjohtaja: Sari Makkonen
Ohjelmajohtaja ja lippukunnan varajohtaja: Mari Vaara
Pestijohtaja: Ronja Makkonen
Taloudenhoitaja: Tero Mäki
Somevastaava: Hilla Andersson
Somettajat: Iida Väisänen, Peppi Mehto, Elsi Leppä, Eevi Anttinen, Mila Rautevaara, Moona Jankkila
Kämppäisäntä: Riku Suutari
Kalustovastaava: Tuomo Huhtala
Nettivastaava: Arttu Uusi-Kyyny
Jäsenrekisterinhoitaja: Emil Lauronen

 

Viestinnän terveiset

Alla on linkit kaikkiin kevään 2023 lippukuntatiedotteisiin. Samat linkit löytyvät jokaisesta muustakin tiedotteesta. Näin pääset surffailemaan eri tiedotteiden välillä, eikä sinun tarvitse selata postilaatikkoasi tuskaisena useita tunteja löytääksesi tärkeän tiedon. Huomaa, että tiedote ilmestyy nettisivuillekin luettavaksi vasta ilmestymispäivänään, joka on tyypillisimmin edeltävän kuukauden viimeinen maanantai.

Lippukuntatiedote 1/2023 (ilmestyy 2.1.2023)
Lippukuntatiedote 2/2023 (ilmestyy 30.1.2023)
Lippukuntatiedote 3/2023 (ilmestyy 27.2.2023)
Lippukuntatiedote 4/2023 (ilmestyy 27.3.2023)
Lippukuntatiedote 5/2023 (ilmestyy 24.4.2023)

Liity Vaajan Valppaiden tiedotus-WhatsApp-ryhmään jo tänään! Toivomme, että kaikki jäsenet ja huoltajat liittyvät tähän yhteisen tiedotuksen ryhmään, jotta tapahtumien ilmoittautumismuistutukset ja muut kaikkia koskevat asiat tavoittavat jokaisen. Ryhmään voivat lähettää viestejä vain ylläpitäjät, eli spämmiä ei tule.
Liittymislinkki: https://chat.whatsapp.com/JAmLd7LfBjaERkDPI5VP4m

 

Tapahtumat

Tästä osiosta löydät nostoja tulevista lippukuntatapahtumista. Tapahtumakalenteri, joka sisältää ajantasaisen tiedon kaikista lippukunnan, piirin ja keskusjärjestön tapahtumista, löytyy kokonaisuudessaan täältä.

 

Alppivaellus

Vaajan Valppaat järjestää alppivaelluksen kesällä 2023. Seuraava alppivaellustapaaminen on perjantaina 3.2.2023. Mukaan mahtuu vielä! Sitova ilmoittautuminen päättyy 5.2.2023.

Lisätietoja täällä.

 

Kevätnakki

Aika: 17.–19.2.2023
Samoajat aloittavat perjantaina klo 18, seikkailijat klo 9 lauantaina Vaajakoskelta. Leiri loppuu sunnuntaina klo 14 Teerilahdessa.

Paikka: Teerilahti
Ilmoittaudu tästä.

 

 
Muistelemispäivän laskiaisrieha

Aika: 22.2.2023 klo 17.30–19.30
Paikka: Jyskän uimaranta
Ilmoittaudu tästä.

 
Kairan Kulkija -talvi-SM-kilpailu

Ilmoittautuminen Rovaniemellä pidettävään SM-kisaan päättyy 15.2. Lippukunnasta on osallistumassa kisoihin sekä kilpailijoita että tekijöitä, joten kyytiasioita mahtuu varmasti miettimään, jos kisaaminen kiinnostaa.
Lisätietoa täällä.

 

Kevään sudenpentujen ja seikkailijoiden kilpailut

Partiopiirimme Järvi-Suomen Partiolaiset ry järjestää partiotaitokilpailut sudenpennuille ja seikkailijoille Jyväskylässä 13.5.2023. Nyt jos koskaan on loistava tilaisuus lähteä viettämään hauskaa partiopäivää partioporukalla.

Tavoitteenamme on, että kaikki lippukunnan sudenpennut ja seikkailijat osallistuvat kilpailuihin. SuSe-kisoissa tarkoitus on kokea partiotaitokilpailutunnelmaa rennossa ympäristössä ja harjoitella turvallisissa olosuhteissa partiotaitoja. Kilpailut eivät vaadi stressaamista, vaan tarkoituksena on mukavuuden maksimointi.

Lisätietoa tulee heti, kun sitä on saatavilla. Laita jo nyt kalenteriin päivämäärä 13.5.2023.

 

Pääsiäisleiri

Aika: 7.–9.4.2023
Paikka: Teerilahti
Tapahtumasta tiedotetaan lisää myöhemmin. Päivät kannattaa kuitenkin varata jo kalenteriin.

 

Lippukunnan yhteinen kesäleiri

Aika: 7.–11.6.2023
Paikka: Teerilahti
Tapahtumasta tiedotetaan lisää myöhemmin. Päivät kannattaa kuitenkin varata jo kalenteriin.

 

Johtajille

Lippukuntatiedotteessa on jatkossa oma osio johtajien tiedotukselle.

Toimintakausi on käynnissä!

Kiitos kun olet mukana mahdollistamassa partioharrastusta lapsille ja nuorille!

 

Pysyvät tiedotusasiat

Uusille jäsenille

Tervetuloa Valppaisiin -tiedote sisältää oleellisimman tiedon jokaiselle partiota aloittavalle jäsenelle ja huoltajalle. Tiedote löytyy täältä. Nettisivuiltamme löytyy myös muuta hyödyllistä tietoa aloittaville jäsenille.

Tukipalvelut

Jos kohtaat ongelmia teknisten palveluiden, tapahtumailmoittautumisten tai minkä tahansa muun asian kanssa, ole meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Autamme sinua mielellämme!

Turva-aikuiset

Lippukunnan jäsen, huoltaja tai ryhmän johtaja voi kääntyä turva-aikuisen puoleen, jos hän itse tai joku muu partiolainen kokee kiusaamista, häirintää tai kaltoinkohtelua partiossa tai partion ulkopuolella.

Voit lukea turva-aikuisista lisää tältä sivustolta.

Partion jäsenlaskutus

Partion jäsenlaskutuksesta löytyy kattavasti tietoa jäsenlaskutustiedoteesta täältä. Jatkavien jäsenten osalta jäsenlaskutus tapahtuu marraskuun alussa.

Kuvausluvat kuntoon!

Tiedote valokuvaamisesta partiossa löytyy verkkosivuiltamme täältä.

Jos aiot lopettaa partion

Ne, jotka eivät jatka partiota, pyydetään lähettämään eroilmoitus joko Asiointipalvelussa tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Erottuanne ette enää saa turhia jäsentiedotteita ettekä laskuja, joten on tärkeää pitää oma jäsenyys ajan tasalla.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest