Lippukuntatiedote 3/2023

Maaliskuun lippukuntatiedotteessa asiaa mm. kämppien käytöstä, lippukunnan kevätkokouksesta, pääsiäis- ja kesäleiristä sekä johtaja vinkit. 

Maaliskuun lippukuntatiedotteessa asiaa mm. kämppien käytöstä, lippukunnan kevätkokouksesta, pääsiäis- ja kesäleiristä sekä johtaja vinkit. 

Kuukauden nosto:

Teerilahden kämpät ovat jäsenten käytössä pientä käyttökorvausta vastaan. Muistattehan hyödyntää edun ja käydä vaikka perheen kanssa yöretkellä tai saunomassa! Kämpälle pääsee auton lisäksi pyöräillen tai vaikka hiihtäen jään poikki Vaajakoskelta. Ja perillä odottavat luolaseikkailut, pilkkijäät, Päijännemaisemat, avanto … Tarkemmat tiedot varaamisesta ja käyttökorvauksista löydät täältä 


Viestinnän terveiset

Alla on linkit kaikkiin kevään 2023 lippukuntatiedotteisiin. Samat linkit löytyvät jokaisesta muustakin tiedotteesta. Näin pääset surffailemaan eri tiedotteiden välillä, eikä sinun tarvitse selata postilaatikkoasi tuskaisena useita tunteja löytääksesi tärkeän tiedon. Huomaa, että tiedote ilmestyy nettisivuillekin luettavaksi vasta ilmestymispäivänään, joka on tyypillisimmin edeltävän kuukauden viimeinen maanantai.

Lippukuntatiedote 1/2023 (ilmestyy 2.1.2023)
Lippukuntatiedote 2/2023 (ilmestyy 30.1.2023)
Lippukuntatiedote 3/2023 (ilmestyy 27.2.2023)
Lippukuntatiedote 4/2023 (ilmestyy 27.3.2023)
Lippukuntatiedote 5/2023 (ilmestyy 24.4.2023)

Liity Vaajan Valppaiden tiedotus-WhatsApp-ryhmään jo tänään! Toivomme, että kaikki jäsenet ja huoltajat liittyvät tähän yhteisen tiedotuksen ryhmään, jotta tapahtumien ilmoittautumismuistutukset ja muut kaikkia koskevat asiat tavoittavat jokaisen. Ryhmään voivat lähettää viestejä vain ylläpitäjät, eli spämmiä ei tule.
Liittymislinkki: https://chat.whatsapp.com/JAmLd7LfBjaERkDPI5VP4m


Tapahtumat

Tästä osiosta löydät nostoja tulevista lippukuntatapahtumista. Tapahtumakalenteri löytyy kokonaisuudessaan täältä.

Yhteisvastuuhiihto

Vaajan Valppaat osallistuu Yhteisvastuukeräykseen jo kolmatta vuotta peräkkäin. Vuoden 2023 keräys kohdennetaan nuorten väkivallan ehkäisyyn ja sovitteluun kotimaassa ja ulkomailla autetaan kriisitilanteissa eläviä lapsia ja nuoria.

Partiolaiset hiihtävät oman koloiltansa aikana Vaajakosken urheilukentällä 400 metrin kierroksia. Ennen hiihtoa partiolainen kerää sponsoreita, jotka määrittelevät itse, kuinka suurella summalla hiihtävää partiolaista tukevat /hiihdetty kierros. Kuka tahansa voi toimia hiihtäjän sponsorina ja näin osallistua Yhteisvastuukeräykseen.

Tarkemmat tiedot ryhmien omilta johtajilta.

Kevätkokous 2023

Lippukunnan sääntömääräinen kevätkokous on tiistaina 28.3.2023. Lisätiedot ja esityslista lähetetään jäsenistölle viimeistään kaksi viikkoa ennen kokousta.  

Ilmoittaudu kokoukseen 27.3.2023 mennessä osoitteessa linkki.

Pääsiäisleiri

Milloin: 7.-9.4.2023
Missä: Teerilahdessa
Kenelle: Kaikille, perhepartiolaisista aikuisiin

Ilmoittautuminen: linkki
Ilmoittautuminen päättyy: 2.4.2023

Hinta: Päiväretki 15€, yhden yön retki 25€ ja kahden yön retki 30€
Lisätietoa: Lisätietoja retkestä tulee huhtikuun tiedotteessa.

Lippukunnan kesäleiri ”Näkymä”

Milloin: 7.-11.6.2023
Missä: Teerilahdessa
Kenelle: Kaikille, perhepartiolaisista aikuisiin

Lisätietoja ja ilmoittautuminen tulee myöhemmissä tiedotteissa, mutta aika kannattaa jo varata kalenteriin. 

 

Johtajille

Lippukuntatiedotteessa on jatkossa oma osio johtajien tiedotukselle.

Tapahtumavinkkejä
Johtajatulet 25.-27.8.2023 Evolla. Hienoa ohjelmaa tarjolla täysi-ikäisille. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 6.3.2023. https://johtajatulet.fi/ 
 
Nuoren mielen ensiapu -koulutus järjestetään 18.3.2023 Kuopiossa. Lisätietoja linkissä. https://jarvisuomi.partio.fi/event/j-sp-nuoren-mielen-ensiapu-koulutus-i-2023/
 
Järvi-Suomen partiolaisten kevätkokous järjestetään 1.4.2023 etä- ja lähitoteutuksena. Lisätietoa linkissä. Jos sinua kiinnostaisi lähteä edustamaan lippukuntaa kokoukseen ilmoita asiasta Kapolle [email protected] https://jarvisuomi.partio.fi/event/jarvi-suomen-partiolaiset-ry-kevatkokous-2023/
 
J-SP:n partiotaitojen kevätkisat Kallan Pijot järjestetään 6.-7.5.2023. Sarjoina SIPURUHA https://jarvisuomi.partio.fi/event/j-sp-kallan-pijot-2023-kevat-partiotaitokilpailut/
 
Tarpoja- ja samoajaikäisten partiotaitojen kevät-SM-kilpailu Kukistus järjestetään Vesilahdessa 6.5.2023
 
Onhan kaikki ryhmät ottaneet käyttöönsä Kompassin. Uuden tavan kirjata suoritettuja aktiviteetteja. Täältä löytyy lisätietoa ja ohjeita. 
 
 Vielä muutama ohjelmavinkki keväälle:
  • Tarpojatapahtumapaketti halukkaille tarpojaryhmille toteutettavaksi 19.-21.5.2023. Piiri tekee ohjelmamateriaalin tarpojaryhmille ja tarpojaryhmät kokoontuvat kyseisenä viikonloppuna haluamassaan retkipaikassa ja toteuttavat ohjelmaa ja halutessaan ovat yhteydessä muihin tarpojiin, jotka samaa ohjelmaa omassa paikassaan tekevät. Lisätietoa tulossa keväämmällä.
  • Rasismin vastainen viikko on 20.-26.3.2023 siihen liittyvää ohjelmaa löytyy partion nettisivuilta.
  • Tämä keväänä suurena teemana on sanoista tekoihin -ohjelmapainotus. Tutustu ohjelmaan ja aktiviteetteihin partion nettisivuilla.
Toimintakausi on käynnissä!

Kiitos kun olet mukana mahdollistamassa partioharrastusta lapsille ja nuorille!


Pysyvät tiedotusasiat

Uusille jäsenille

Tervetuloa Valppaisiin -tiedote sisältää oleellisimman tiedon jokaiselle partiota aloittavalle jäsenelle ja huoltajalle. Tiedote löytyy täältä. Nettisivuiltamme löytyy myös muuta hyödyllistä tietoa aloittaville jäsenille.

Tukipalvelut

Jos kohtaat ongelmia teknisten palveluiden, tapahtumailmoittautumisten tai minkä tahansa muun asian kanssa, ole meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Autamme sinua mielellämme!

Turva-aikuiset

Lippukunnan jäsen, huoltaja tai ryhmän johtaja voi kääntyä turva-aikuisen puoleen, jos hän itse tai joku muu partiolainen kokee kiusaamista, häirintää tai kaltoinkohtelua partiossa tai partion ulkopuolella.

Voit lukea turva-aikuisista lisää tältä sivustolta.

Partion jäsenlaskutus

Partion jäsenlaskutuksesta löytyy kattavasti tietoa jäsenlaskutustiedoteesta täältä. Jatkavien jäsenten osalta jäsenlaskutus tapahtuu marraskuun alussa.

Kuvausluvat kuntoon!

Tiedote valokuvaamisesta partiossa löytyy verkkosivuiltamme täältä.

Jos aiot lopettaa partion

Ne, jotka eivät jatka partiota, pyydetään lähettämään eroilmoitus joko Asiointipalvelussa tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Erottuanne ette enää saa turhia jäsentiedotteita ettekä laskuja, joten on tärkeää pitää oma jäsenyys ajan tasalla.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest