Lippukuntatiedote 12/2023

Joulukuun lippukuntatiedotteessa asiaa mm. loppusyksyn tapahtumista, joulukampaniasta ja joulutauosta

Joulukuun lippukuntatiedotteessa asiaa mm. loppusyksyn tapahtumista, joulukampaniasta ja joulutauosta

Kuukauden nosto:

Lippukunnan perinteinen itsenäisyyspäivän lupauksenantojuhla ja soihtukulkue lähestyvät. Tervetuloa kaikki mukaan koko perheen voimin! Lisätietoa päivän aikataulusta löytyy tapahtumat osiosta. 

Viestinnän terveiset

Alla on linkit kaikkiin syksyn 2023 lippukuntatiedotteisiin. Samat linkit löytyvät jokaisesta muustakin tiedotteesta. Näin pääset surffailemaan eri tiedotteiden välillä, eikä sinun tarvitse selata postilaatikkoasi tuskaisena useita tunteja löytääksesi tärkeän tiedon. Huomaa, että tiedote ilmestyy nettisivuillekin luettavaksi vasta ilmestymispäivänään, joka on tyypillisimmin edeltävän kuukauden viimeinen maanantai.

Lippukuntatiedote 8/2023 
Lippukuntatiedote 9/2023
Lippukuntatiedote 10/2023 
Lippukuntatiedote 12/2023 

Liity Vaajan Valppaiden tiedotus-WhatsApp-ryhmään jo tänään! Toivomme, että kaikki jäsenet ja huoltajat liittyvät tähän yhteisen tiedotuksen ryhmään, jotta tapahtumien ilmoittautumismuistutukset ja muut kaikkia koskevat asiat tavoittavat jokaisen. Ryhmään voivat lähettää viestejä vain ylläpitäjät, eli spämmiä ei tule.
Liittymislinkki: https://chat.whatsapp.com/JAmLd7LfBjaERkDPI5VP4m

Adventtikalentereiden myynti jatkuu 30.11. saakka

Adventtikalentereiden myynti on partiolaisten tärkein vuosittainen varainhankinkampanja, jonka tuottoja lippukunta voi käyttää oman toimintansa pyörittämiseen. Onnistuneeseen myyntikampanjaan tarvitaan koko lippukunnan yhteistyötä! Tavoitteena on, että jokainen jäsenemme osallistuu myymällä vähintään 5 kpl kalentereita.
 
Kalentereiden myyjille on jälleen tarjolla palkintoja, joista lisätietoa kololta. Myyjä saa perustonttumerkin myytyään 12 kalenteria, hopeiden 50:stä ja kultaisen 100 kalenterista! Tehomyyjäpalkinnon saa 20 myydystä kalenterista.
 

Hallituksen terveiset

Käy vastaamassa (jos et ole vielä vastannut) avoimien ovien kyselyyn partiotoiminnasta. Kyselyn perusteella suunnitellaan ensivuoden ohjelmaa. Nyt on helppo tapa vaikuttaa lippukunnan toimintaan. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 3-5 min. Linkki kyselyyn. 
 
Vielä on muutama viikko syksyn partiotoimintaa jäljellä. Keväällä partion viikkotoiminta jatkuu joulutauon jälkeen viikolla 3. 
 

Hallitus toivottaa kaikille rauhallista joulunaikaa! 

Teerilahden kämppä

Lippukunnan omalle kämpälle Teerilahteen kaivataan rakennustaitoista/taitoisia apureita kämpän remontissa. Oletko sinä rakennusalla tai tiedätkö sinä jonkun joka olisi? Ilmoitathan tietosi jollekin hallituksen jäsenelle. 

Tapahtumat

Tästä osiosta löydät nostoja tulevista lippukuntatapahtumista. Tapahtumakalenteri löytyy kokonaisuudessaan täältä.

Sääntömääräinen syyskokous 

Milloin: tiistai 21.11. klo 18:00 kololla

Kenelle: Kaikille partiolaisille perheineen

Asialistalla ovat sääntömääräiset asiat. Kokouskutsu ja siihen liitteenä toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2024 on lähetetty jäsenille kuksan kautta. Kokouskutsu liitteineen löytyy myös täältä.   

Kokouksessa valitaan lippukunnanjohtaja sekä hallituksen jäsenet vuodelle 2024. Olisitko sinä kiinnostunut kantamaan vastuuta lippukunnan toiminnasta ja mahdollistamaan näin partioharrastusta kaikenikäisille vaajakoskelaisille?!?

Lippukunnanjohtaja ja hallituksen jäsenet vastaavat lippukunnan hallinnosta ja siitä, että toimintasuunnitelman mukainen toiminta toteutuu lippukunnassa. Tehtävä on mielenkiintoinen ja mahdollistaa monenlaisen vaikuttamisen partiotoiminnassa. Lähde mukaan partioseikkailuun ja näe partiotoiminta ”uusin” silmin!! Lisätietoja saa Kapolta, ja myös ilmiannot omasta tai naapurin mummon kiinnostuksesta tehtäviin voit tehdä samalle henkilölle 😉

Syyskokouksen päätökset ilmoitetaan jäsenistölle kokouksen jälkeen kuksan kautta.

Jypan tarpoja- ja samoajatapaaminen

Milloin: maanantaina 27.11.

Kenelle: tarpojille ja samoajille sekä luotseille 

Ilmoittautuminen: Ronjalle viimeistään torstaina 23.11. 

Itsenäisyyspäivän juhla ja soihtukulkue

Milloin: keskiviikkona 6.12. klo 10

Kenelle: Kaikille partiolaisille perheineen

Aamun lupauksenantojuhla

Lippukunnan perinteinen itsenäisyyspäivänjuhla on Vaajakosken kirkossa messun yhteydessä kello 10:00. Partiolaiset kokoontuvat klo 9:30 kolotiloille ja siirtyvät siitä kulkueena kirkkoon. Messun jälkeen on lippukunnan oma lupauksenantotilaisuus (partiolupaukseen voi tutustua täällä) sekä puuro ja myyjäispöytä koko kirkkoväelle.

Illan soihtukulkue 

Perinteinen Vaajan Valppaiden Itsenäisyyspäivän soihtukulkue järjestetään Vaajakosken Veteraanipuistosta Vaajakosken kirkolle itsenäisyyspäivän iltana 6.12.2023. Partiolaiset kokoontuvat Veteraanipuistoon klo 17.45 ja siellä järjestäytyvät kulkueeksi. Kulkue lähtee liikkeelle klo 18.00. Tienylityksissä noudatetaan liikenteenohjaajien opasteita ja ohjeita.

Soihtukulkue koostuu ensin lipunkantajista, jonka jälkeen tulevat partiolaiset vanhempineen parijonomuodostelmassa. Ryhmänjohtajat huolehtivat soihtujen kantajille soihdut.

Kirkolle päästyämme ryhmänjohtajat huolehtivat soihtujen sammuttamisesta.
Ohjelmassa on lipunlasku, glögiä ja piparia. Tapahtuma päättyy noin kello 19.00

Varusteet: Lämmintä päälle ja oma muki mukaan (glögiä varten). Pienemmät partiolaiset voivat tuoda oman kynttilälyhdyn, jota kantaa mukana kulkueessa. Lippukunta tuo soihdut, joita isommat kantavat

Minecraft -leiri

Milloin: Siirtyy ensi vuodelle!
Kenelle: Kaikenikäisille

Leiri siirtyy ensi vuodelle! Uusi aika ilmoitetaan myöhemmin.

Juhlavuosi 2024

Vaajan Valppaat ry täyttää ensi  vuonna 90 vuotta! Juhlavuosi tulee näkymään monella tapaa lippukunnan toiminnassa. Lisätietoa tulee myöhemmin. 

Oletko sinä halukas tulemaan mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan juhlavuoden ohjelmaa? Ilmianna itsesi ja ystäväsi hallitukselle. 

Johtajille

Lippukuntatiedotteessa on jatkossa oma osio johtajien tiedotukselle.

Kevään Johtis

Kevään toimintakausi starttaa johtiksella 10.1.2024 klo 18. Viikkotoimintaryhmät aloittavat toiminnan viikolla 3. Nyt jo voi ilmoittautua tekijäksi kevään tapahtumiin!

Toimintakausi on käynnissä!

Kiitos kun olet mukana mahdollistamassa partioharrastusta lapsille ja nuorille!

Pysyvät tiedotusasiat

Uusille jäsenille

Tervetuloa Valppaisiin -tiedote sisältää oleellisimman tiedon jokaiselle partiota aloittavalle jäsenelle ja huoltajalle. Tiedote löytyy täältä. Nettisivuiltamme löytyy myös muuta hyödyllistä tietoa aloittaville jäsenille.

Tukipalvelut

Jos kohtaat ongelmia teknisten palveluiden, tapahtumailmoittautumisten tai minkä tahansa muun asian kanssa, ole meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Autamme sinua mielellämme!

Turva-aikuiset

Lippukunnan jäsen, huoltaja tai ryhmän johtaja voi kääntyä turva-aikuisen puoleen, jos hän itse tai joku muu partiolainen kokee kiusaamista, häirintää tai kaltoinkohtelua partiossa tai partion ulkopuolella.

Voit lukea turva-aikuisista lisää tältä sivustolta.

Partion jäsenlaskutus

Partion jäsenlaskutuksesta löytyy kattavasti tietoa jäsenlaskutustiedoteesta täältä. Jatkavien jäsenten osalta jäsenlaskutus tapahtuu marraskuun alussa.

Kuvausluvat kuntoon!

Tiedote valokuvaamisesta partiossa löytyy verkkosivuiltamme täältä.

Jos aiot lopettaa partion

Ne, jotka eivät jatka partiota, pyydetään lähettämään eroilmoitus joko Asiointipalvelussa tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Erottuanne ette enää saa turhia jäsentiedotteita ettekä laskuja, joten on tärkeää pitää oma jäsenyys ajan tasalla.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest