Lippukuntatiedote 9/2023

Syyskuun lippukuntatiedotteessa asiaa mm. lippukunta retkestä, kirkon avajaisviikosta ja tietojen päivittämisestä asiointipalveluun

Syyskuun lippukuntatiedotteessa asiaa mm. lippukunta retkestä, kirkon avajaisviikosta ja tietojen päivittämisestä asiointipalveluun 

Kuukauden nosto:

Lippukunnan syysretki on tänä vuonna 23.9. Pyhä-Häkin kansallispuistoon. Tervetuloa kaikki mukaan mukavalle yhteiselle päiväretkelle! Lisäätietoa ja ilmoittautumislinkki Lippukuntatiedotteen tapahtumat kohdassa. 

Viestinnän terveiset

Alla on linkit kaikkiin syksyn 2023 lippukuntatiedotteisiin. Samat linkit löytyvät jokaisesta muustakin tiedotteesta. Näin pääset surffailemaan eri tiedotteiden välillä, eikä sinun tarvitse selata postilaatikkoasi tuskaisena useita tunteja löytääksesi tärkeän tiedon. Huomaa, että tiedote ilmestyy nettisivuillekin luettavaksi vasta ilmestymispäivänään, joka on tyypillisimmin edeltävän kuukauden viimeinen maanantai.

Lippukuntatiedote 8/2023 (ilmestyy 9.8.2023)
Lippukuntatiedote 9/2023 (ilmestyy 28.8.2023)
Lippukuntatiedote 10/2023 (ilmestyy 25.9.2023)
Lippukuntatiedote 11/2023 (ilmestyy 30.10.2023)
Lippukuntatiedote 12/2023 (ilmestyy 27.11.2023)

Liity Vaajan Valppaiden tiedotus-WhatsApp-ryhmään jo tänään! Toivomme, että kaikki jäsenet ja huoltajat liittyvät tähän yhteisen tiedotuksen ryhmään, jotta tapahtumien ilmoittautumismuistutukset ja muut kaikkia koskevat asiat tavoittavat jokaisen. Ryhmään voivat lähettää viestejä vain ylläpitäjät, eli spämmiä ei tule.
Liittymislinkki: https://chat.whatsapp.com/JAmLd7LfBjaERkDPI5VP4m

Partiolaisen tiedot kuntoon!

Partiossa olevan jäsenen ja hänen huoltajiensa tiedot tulee olla ajan tasalla partion järjestelmissä. Jäsen tai huoltaja voi päivittää tietojaan itse partion Asiointipalvelussa. Jos Asiointipalveluun kirjautuminen ei onnistu, olkaa yhteydessä lippukunnan tukisähköpostiosoitteeseen os. [email protected].

Tänä syksynä partion aloittaneiden osalta alkaa pian myös jäsenlaskutus. Jäsenlaskutuksesta löytyy lisätietoa erillisestä tiedotteesta.

Partion sähköisistä palveluista löytyy lisätietoa lippukuntamme verkkosivuilta.

Tapahtumat

Tästä osiosta löydät nostoja tulevista lippukuntatapahtumista. Tapahtumakalenteri löytyy kokonaisuudessaan täältä.

Koko lippukunnan syysretki 

Milloin: 23.9.

Kenelle: Kaikenikäisille 

Missä: Pyhä-Häkin kansallispuisto

Ilmolinkki: täällä

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 18.9.

Tervetuloa lippukunnan syysretkelle 23.9.2023 Pyhähäkin kansallispuistoon. Lähtö Vaajakosken kirkon parkkipaikalta klo 9 ja paluu n. klo 15. Yhteiskuljetukseen mahtuu noin 55 lähtijää. Paikan päälle voi tulla myös omin voimin. Mukaan tarvitset sään mukaisen varustuksen, omat eväät ja reipasta retkimieltä. Lippukunta tarjoaa makkarat. Retkelle pääset ilmottautumaan yllä olevan linkin kautta aina 18.9 asti. 

Lorelei rodeo

Milloin: 16.-17.9.2023

Kenelle: kaikille yli 12-vuotiaille 

Nyt on juhla-Lorskin aika. Kasatkaa joukkueet ja ilmoittautukaa mukaan jyväskylän hauskimpaan partiokisaan. Lisätietoa löytyy täältä.

Hinta: Lippukunta maksaa kilpailuvartion osallistumismaksun, muut kulut vartio maksaa itse. 

Vaajakosken kirkon avajaisviikko 

Milloin: 9.-15.10.2023

Kenelle: kaikille lippukuntalaisille perheineen

Vaajakosken kirkon avajaisviikolla kaikilla toimintaryhmillämme on omalla partiokerrallaan vanhempainilta, jossa esitellään partion uudet tilat (saa käydä katsomassa myös yleisiä tiloja) ja kerrotaan vanhempainvartiosta (Räjähtävät rusinat) ja lippukunnasta yleisesti. Ryhmienjohtajat laittavat tästä vielä muistutusviestiä lähempänä ajankohtaa. 

Torstaina 12.10. on avoimet ovet klo 18 -20 kaikille partiolaisille perheineen sekä kutsuvieraille. Avoimien ovien aikana otetaan ”virallisesti” uudet kolot partiokäyttöön.  

Lisäksi perjantain ja lauantain välinen yö on ”Nuku yö kirkolla” -yö! Yhteistyössä seurakunnan kanssa järjestettävässä tapahtumassa on avoimet ovet kaikille halukkaille. Partiolaiset nukkuvat alakerran koloissa. Illalla kirkon pihalla on grilli-ilta ja iltapalaksi/jälkiruuaksi paistelemme lettuja. Tapahtuma päättyy lauantaina aamupalaan. Tarkemmat kellonajat ja varustelistat lähetetään ilmoittautuneille. 

Ilmoittaudu mukaan tästä: linkki

Partiotaitojen syys-SM-kilpailut ”Garrulus”

Milloin: 14.-15.10.2023 (viimeinen ilmoittautumispäivä 18.9.)

Kenelle: Samoajat, vaeltajat, aikuiset

Missä: Lieto

Lisätietoa: täällä

Hinta: Lippukunta maksaa kilpailuvartion osallistumismaksun, muut kulut vartio maksaa itse. 

Syys- eli halloweennakki 

Milloin: 27.-29.10.2023

Kenelle: Kaikenikäisille

Nyt on aika laittaa kalenteriin syksyn nakkileirin ajankohta. Lisätietoa myöhemmin.  

Minecraft -leiri

Milloin: 16.-17.12.2023
Kenelle: Kaikenikäisille

Tänäkin vuonna järjestetään partioleiri minecraft- maailmassa. Nyt on hyvä aika laittaa aika kalenteriin, ettei missaa tätä leiriä. Lisätietoa myöhemmin. 

Johtajille

Lippukuntatiedotteen oma osio johtajien tiedotukselle.

Koulutuksia (ja muita tapahtumia johtajille) 

Alla koottuna J-SP:n (Järvi-Suomen Partiolaiset), SP:n (Suomen Partiolaiset) ja JyPan (Jyväskylän Partiolaiset) koulutuksia. Jos ilmoittaudutte johonkin koulutukseen, ilmoittakaa siitä lippukunnan pestijohtajalle Ronjalle.

J-SP Parveilut 

Milloin: 19.9.2023

Missä: Jyväskylä

Kenelle: Piirin asioista kiinnostuneille 

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 15.9.2023

Lisätietoa ja ilmolinkki: täällä

Ryhmänohjaaja koulutus ROK (Jypa)

Milloin: 6.-8.10.2023 ja toinen osa keväällä 2024

Kenelle: Samoajaikäisille johtajille (muutkin saa mennä) 

Missä: Jyväskylä

Miksi: Uusia vinkkejä ryhmän johtamiseen, uusia kavereita, mahtavia kokemuksia…

Hinta: Lippukunta maksaa johtajakoulutusten osallistumismaksut. 

Lisätietoa: Kysykää Ronjalta. 

Ilmolinkki: tässä 

Kuksakoulutuksia ryhmänjohtajille

Kaikki ovat teams-koulutuksia ja niissä tutustutaan kuksan toimintaan ryhmänjohtajan näkökulmasta.

11.9.2023 linkki

26.9.2023 linkki

11.10.2023 linkki

Pysyvät tiedotusasiat

Uusille jäsenille

Tervetuloa Valppaisiin -tiedote sisältää oleellisimman tiedon jokaiselle partiota aloittavalle jäsenelle ja huoltajalle. Tiedote löytyy täältä. Nettisivuiltamme löytyy myös muuta hyödyllistä tietoa aloittaville jäsenille.

Tukipalvelut

Jos kohtaat ongelmia teknisten palveluiden, tapahtumailmoittautumisten tai minkä tahansa muun asian kanssa, ole meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Autamme sinua mielellämme!

Turva-aikuiset

Lippukunnan jäsen, huoltaja tai ryhmän johtaja voi kääntyä turva-aikuisen puoleen, jos hän itse tai joku muu partiolainen kokee kiusaamista, häirintää tai kaltoinkohtelua partiossa tai partion ulkopuolella.

Voit lukea turva-aikuisista lisää tältä sivustolta.

Partion jäsenlaskutus

Partion jäsenlaskutuksesta löytyy kattavasti tietoa jäsenlaskutustiedoteesta täältä. Jatkavien jäsenten osalta jäsenlaskutus tapahtuu marraskuun alussa.

Kuvausluvat kuntoon!

Tiedote valokuvaamisesta partiossa löytyy verkkosivuiltamme täältä.

Jos aiot lopettaa partion

Ne, jotka eivät jatka partiota, pyydetään lähettämään eroilmoitus joko Asiointipalvelussa tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Erottuanne ette enää saa turhia jäsentiedotteita ettekä laskuja, joten on tärkeää pitää oma jäsenyys ajan tasalla

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest