Lippukuntatiedote 6/2023

Kesäkuun lippukuntatiedotteessa asiaa mm. kesäleiristä, lippukunta palutteesta, kesän tapahtumista ja lyhyt katsaus syksyyn?

Kesäkuun lippukuntatiedotteessa asiaa mm. kesäleiristä, lippukunta palutteesta, kesän tapahtumista ja lyhyt katsaus syksyyn?

  • Kuukauden nosto:

Vastaa lippukuntakyselyyn ja kerro kokemuksiasi lippukunnan toiminnasta! Tänä vuonna kyselyssä kartoitetaan kokemuksia

  • ryhmätoiminnan eri osa-alueista
  • lippukunnan viestinnästä
  • koko lippukunnan tapahtumista

Tavoitteena on, että jokaisen lippukuntamme partiolaisen perheestä saadaan ainakin yksi vastaus. Aina parempi on, jos jokainen partiolainen ja huoltaja vastaa!

Kysely ei ole pitkä, ja sen voi täyttää vaikka bussimatkalla tai odotellessa autoon ”ihan just” tulossa olevaa perheenjäsentä. Kyselyn täyttäminen vie n. 2–5 minuuttia.

Pääset kyselyyn tästä linkistä.

 

Viestinnän terveiset

Alla on linkit kaikkiin kevään 2023 lippukuntatiedotteisiin. Samat linkit löytyvät jokaisesta muustakin tiedotteesta. Näin pääset surffailemaan eri tiedotteiden välillä, eikä sinun tarvitse selata postilaatikkoasi tuskaisena useita tunteja löytääksesi tärkeän tiedon. Huomaa, että tiedote ilmestyy nettisivuillekin luettavaksi vasta ilmestymispäivänään, joka on tyypillisimmin edeltävän kuukauden viimeinen maanantai.

Lippukuntatiedote 1/2023 (ilmestyy 2.1.2023)
Lippukuntatiedote 2/2023 (ilmestyy 30.1.2023)
Lippukuntatiedote 3/2023 (ilmestyy 27.2.2023)
Lippukuntatiedote 4/2023 (ilmestyy 27.3.2023)
Lippukuntatiedote 5/2023 (ilmestyy 24.4.2023)

Liity Vaajan Valppaiden tiedotus-WhatsApp-ryhmään jo tänään! Toivomme, että kaikki jäsenet ja huoltajat liittyvät tähän yhteisen tiedotuksen ryhmään, jotta tapahtumien ilmoittautumismuistutukset ja muut kaikkia koskevat asiat tavoittavat jokaisen. Ryhmään voivat lähettää viestejä vain ylläpitäjät, eli spämmiä ei tule.
Liittymislinkki: https://chat.whatsapp.com/JAmLd7LfBjaERkDPI5VP4m

Tapahtumat

Tästä osiosta löydät nostoja tulevista lippukuntatapahtumista. Tapahtumakalenteri löytyy kokonaisuudessaan täältä.

Kesäleiri Näkymä

Näkymä -leirillä pohditaan tulevaisuuden näkymiä, uidaan, saunotaan, syödään, ulkoillaan, käydään päiväretkellä, tutustutaan vesikulkupeleihin, nukutaan teltoissa ja vaikka mitä muuta.

Milloin: ke 7.-su11.6. (la 10.6. tai la 10.-su 11.6.)
Hinta: noin 50€ (15€, 25€)
Ilmoittautumislomake: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=57116
Viimeinen ilm.: 31.5.
Lisätietoa löytyy ilmoittautumislomakkeelta.

Tavataan leirillä!

Teerilahden saunaillat tiistaisin

Kesätiistaisin on Teerilahdessa sauna lämpimänä! Kaikki partiolaiset perheineen ovat tervetulleita nauttimaan Päijänteen parhaasta rantasaunasta. Sauna on lämmin klo 18-21. Nuotiolla saa paistella omia eväitä.

Ilmoittaudu saunamestariksi, Kapolle (Sari Makkonen 050 5502651)! Saunamestari lämmitää saunan ja huolehtii, että paikat jäävät siistiksi ja ovet tulevat lukkoon.

Ensimmänen saunanilta on jo ensi viikolla, tiistaina 30.5. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan whatsappin tiedotus -kanavalla.

Kolehti partiolaisille

Koivuniemen kappelin jumalanpalveluksessa sunnuntaina 11.6. klo 10 kerätään kolehti Vaajan Valppaiden toimintaan.

Tulkaa kaikki partioasut päällä paikalle edustamaan lippukuntaa ja avustamaan kolehdin keruussa!

Lipunnosto Koivuniemen juhannusjuhlassa

Milloin: 23.6. klo 18 (15-22:30)

Seurakunta järjestää Koivuniemen leirikeskuksessa perinteisen juhannusjuhlan juhannusaattona 23.6.  klo 15-22:30.  Sinne ovat tervetulleita myös kaiken ikäiset partiolaiset perheineen.

Partiolaiset suorittavat lipunnoston klo 18.00. Ilmoittaudu lipunnostajaksi Ronjalle (Ronja Makkonen, [email protected]).

Tapahtumassa on lippukunnan alppivaellus -ryhmä myymässä muurinpohjalettuja. Tervetuloa herkuttelemaan!

Katse syksyyn

Pestinjohtaja tiedottaa

Nyt on aika ilmoittautua mukaan mahdollistamaan partion viikkotoimintaa. Mukaan tarvitaan ryhmänjohtajia ja tukevia aikuisia. Oman kiinostuksen voi ilmoittaa Ronjalle (Ronja Makkonen, [email protected]). Myös kaverit saa ilmiantaa!

Etukäteen ei tarvitse osata mitään, vaan tehtävään saa koulutusta ja tukea.

Syksyn ryhmät, viikkotoiminta

Viikkotoiminta on nyt kesätauolla ja jatkuu elokuussa koulujen alkamisen jälkeen. Oman ryhmän johtajat ilmoittavat tarkemman ajan.

Tieto syksyn ryhmistä ja niiden johtajista lähetetään jäsenistölle kesäkuun aikana.

Mikäli et jatka tai huollettavasi ei jatka partiossa syksyllä, muistathan tehdä eroilmoituksen (ohjeet löytyvät tämän tiedotteen lopusta).

Aikuispartio

Elokuussa starttaa  myös aikuispartio. Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa. Aikuispartio on aikuisten oma ryhmä, joka retkeilee sovitusti noin kerran kuukaudessa. Ryhmä osallistuu tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan myös lippukunnan muuhun toimintaan ja talkoisiin.

Lisätietoa toiminnasta ja ajankohdista lähetetään syksyn lippukuntatiedotteissa. Mutta jo nyt voit liittyä aikuispartion whatsapp -ryhmään linkki. Ryhmään liittymisen ainut vaatimus on yli 22-vuoden ikä.

Johtajille

Lippukuntatiedotteessa on jatkossa oma osio johtajien tiedotukselle.

Kevään johtis

Suuren iltanuotion jälkeen on vielä aika kiittää meidän johtajia ja muita aktiivisia toimioita. Samalla suunnataan jo hieman katsetta syksyn toimintaan. Joten tervetuloa kaikki johtajat ja johtavaksi aikovat maanantaina 5.6. klo 17.30 Teerilahteen. Talkooleiri lämmittää halukkaille saunan, joten uikkarit ja pyyhe mukaan! Jotain syötävääkin on tarjolla eli myös omat ruokailuvälineet matkaan. Ja kalenteri!! Ilmoittutuminen kuksassa https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=57115 viimeistään 2.6.

Toimintakausi on kevään osalta paketissa, johtista lukuun ottamatta!

Kiitos kun olet ollut mukana mahdollistamassa partioharrastusta lapsille ja nuorille!

 

Pysyvät tiedotusasiat

Uusille jäsenille

Tervetuloa Valppaisiin -tiedote sisältää oleellisimman tiedon jokaiselle partiota aloittavalle jäsenelle ja huoltajalle. Tiedote löytyy täältä. Nettisivuiltamme löytyy myös muuta hyödyllistä tietoa aloittaville jäsenille.

Tukipalvelut

Jos kohtaat ongelmia teknisten palveluiden, tapahtumailmoittautumisten tai minkä tahansa muun asian kanssa, ole meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Autamme sinua mielellämme!

Turva-aikuiset

Lippukunnan jäsen, huoltaja tai ryhmän johtaja voi kääntyä turva-aikuisen puoleen, jos hän itse tai joku muu partiolainen kokee kiusaamista, häirintää tai kaltoinkohtelua partiossa tai partion ulkopuolella.

Voit lukea turva-aikuisista lisää tältä sivustolta.

Partion jäsenlaskutus

Partion jäsenlaskutuksesta löytyy kattavasti tietoa jäsenlaskutustiedoteesta täältä. Jatkavien jäsenten osalta jäsenlaskutus tapahtuu marraskuun alussa.

Kuvausluvat kuntoon!

Tiedote valokuvaamisesta partiossa löytyy verkkosivuiltamme täältä.

Jos aiot lopettaa partion

Ne, jotka eivät jatka partiota, pyydetään lähettämään eroilmoitus joko Asiointipalvelussa tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Erottuanne ette enää saa turhia jäsentiedotteita ettekä laskuja, joten on tärkeää pitää oma jäsenyys ajan tasalla.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest