Lippukuntatiedote 9/2022

Lippukuntatiedotteessa 9/2022 asiaa muun muassa Leivonmäen lippukuntaretkestä, ensiavun peruskurssista ja muista ajankohtaisista asioista. Tiedote koskee kaikkia Vaajan Valppaiden jäseniä.

LIPPUKUNTATIEDOTE 9/2022

Tämä on tiedote kaikille Vaajan Valppaille ja kotiväelle.

Tiedote sisältää paljon hyödyllistä tietoa syksyn toiminnasta, joten luethan sen huolellisesti.

Kuukauden nosto

Vaajan Valppaat kokoontuvat Leivonmäen kansallispuistoon huippuhauskalle koko perheen retkelle lauantaina 3.9.2022. Ilmoittautumisaikaa on jäljellä vielä keskiviikkoon 31.8. saakka, joten toimi pian, jos ilmoittautuminen on vielä tekemättä! Ilmoittautumislomakkeelle pääset tästä.

 

Päivän kulku: Tapaaminen klo 9.00 Vaajan Valppaiden varastolla osoitteessa Konttisentie 8. Sieltä siirtyminen Leivonmäkeen bussikyydillä, perillä ollaan klo 10 aikoihin. Leivonmäessä kuljetaan ennalta määrätty reitti (eri-ikäisillä eripituiset reitit), laitetaan ruokaa trangialla, syödään välipalaa ja tehdään matkan varrella erilaisia hauskoja aktiviteetteja. Lähtö takaisin Leivonmäestä klo 16. Takaisin Vaajakoskella ollaan klo 17 aikoihin.

 

Retken hinta (10 €/lapsi, 5 €/huoltaja tai johtaja) kattaa edestakaiset bussikyydit, ohjelman, lounaan ja välipalan. 

Retkelle tulee ilmoittautua etukäteen osoitteessa https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/tilaisuus_tiedot.aspx?TIAId=53182 keskiviikkoon 31.8.2022 mennessä.

 

Jokainen retkelle lähtevä henkilö tulee ilmoittaa omalla lomakkeellaan! Eli jos retkelle lähtee perheestä 3 henkilöä, on lomake täytettävä tasan 3 kertaa.

 

Tarkemmat tiedot (varusteluettelo, päivän tarkempi kulku, tehtäväpaketti sähköisessä muodossa (joka kylläkin myös tulostetaan mukaan joka porukalle)) yms. toimitetaan ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse.Viestinnän terveiset

Elokuusta 2022 alkaen lippukunnan sähköpostitiedotukset keskitetään kerran kuussa lähetettävään tiedotteeseen, jotta tietoa on helpompi löytää ja jotteivat postilaatikot tukkeudu viestitulvista.

 

Alla on linkit kaikkiin syksyn lippukuntatiedotteisiin ja samat linkit löytyvät jokaisesta muustakin tiedotteesta. Näin pääset surffailemaan eri tiedotteiden välillä, eikä sinun tarvitse selata postilaatikkoasi tuskaisena useita tunteja löytääksesi tärkeän tiedon. Huomaa, että tiedote ilmestyy nettisivuillekin luettavaksi vasta ilmestymispäivänään, joka on tyypillisimmin edeltävän kuukauden viimeinen maanantai.

 

Lippukuntatiedote 8/2022 (ilmestyy 17.8.2022)

Lippukuntatiedote 9/2022 (ilmestyy 29.8.2022)

Lippukuntatiedote 10/2022 (ilmestyy 26.9.2022)

Lippukuntatiedote 11/2022 (ilmestyy 24.10.2022)

Lippukuntatiedote 12/2022 (ilmestyy 28.11.2022)

 

Liity Vaajan Valppaiden tiedotus-WhatsApp-ryhmään jo tänään! Toivomme, että kaikki jäsenet ja huoltajat liittyvät tähän yhteisen tiedotuksen ryhmään, jotta tapahtumien ilmoittautumismuistutukset ja muut kaikkia koskevat asiat tavoittavat jokaisen. Ryhmään voivat lähettää viestejä vain ylläpitäjät, eli spämmiä ei tule.

Liittymislinkki: https://chat.whatsapp.com/JAmLd7LfBjaERkDPI5VP4m

 

Seuraa meitä myös somessa:Uusille jäsenille

Tervetuloa Valppaisiin -tiedote sisältää oleellisimman tiedon jokaiselle partiota aloittavalle jäsenelle ja huoltajalle. Tiedote löytyy osoitteesta https://vaajanvalppaat.fi/tervetuloa-valppaisiin-s2022/. Nettisivuiltamme löytyy myös muuta hyödyllistä tietoa aloittaville jäsenille.Lippukuntakuulumiset

– Viikkotoiminta on alkanut valtaosalla ryhmistämme. Jos et ole saanut viestiä partion aloitukseen liittyen, ole sähköpostitse yhteydessä osoitteeseen [email protected].

 

Tapahtumat

Pandemia ei tällä hetkellä ole tuottanut tarvetta asettaa partiotoimintaa koskevia rajoituksia. Olemmekin suunnitelleet hyvän paketin lippukuntatapahtumia syksylle! Alla on muutamia nostoja tulevista lippukuntatapahtumista. Kaikki tapahtumat löydät osoitteesta https://vaajanvalppaat.fi/tapahtumakalenteri/.

 

Lähiaikoina olevista tapahtumista on kirjattu tarkemmat tiedot, mutta myöhemmistä tapahtumista saatte tietoa tulevissa lippukuntatiedotteissa. Lisätietoa-kohdan linkistä pääset tapahtuman tarkempiin tietoihin, jotka löytyvät lippukunnan verkkosivuilta.

 

Ensiavun peruskurssi: vaikuta ajankohtaan N-Y-T!

Lippukunta järjestää ensiavun peruskurssin syksyn 2022 aikana. Kurssin ajankohtaan on mahdollista vaikuttaa täyttämällä Doodle-kysely viimeistään 4.9.2022 osoitteessa https://doodle.com/meeting/participate/id/b6R6O0Vb. Ajankohtakyselyyn osallistuminen ei sido mihinkään, vaan varsinainen ilmoittautuminen käynnistetään ajankohdan selvittyä.

Ajatuksena on järjestää myöhemmin myös ensiavun jatkokurssi.Lippukuntaretki Leivonmäelle: hauska retkipäivä koko perheelle

Milloin: 3.9.2022 klo 9.00–16.00

Missä: Leivonmäen kansallispuistossa (siirrymme paikalle bussikyydein)

Kenelle: kaikille perhepartiolaisesta aikuiseen

Ilmoittautuminen: kuksaan.fi/53182 

Ilmoittautuminen päättyy: 31.8.2022

Hinta: 10 €/jäsen, 5 €/huoltaja/johtaja

Lisätietoa: https://vaajanvalppaat.fi/lippukuntaretki-leivonmaelle/ 

 

Sudenpentuseikkailu (Jyväskylän Partiolaiset ry:n järjestämä)

Milloin: 24.9.2022 klo 10–14

Missä: Harjulla, Jyväskylässä

Kenelle: sudenpennuille (2013–2015 syntyneet) ja heidän huoltajilleen

Ilmoittautuminen: Vaajan Valppaat ilmoittautuvat osoitteessa kuksaan.fi/53534 alla olevaan päivämäärään mennessä. Koostamme ilmoittautuneista joukkueet ja ilmoitamme ne kisajärjestäjille.

Ilmoittautuminen päättyy: 11.9.2022

Hinta: osallistujille maksuton

 

Lisätietoa: 

Jo perinteeksi muodostunut Jyväskylän Partiolaisten järjestämä Sudenpentuseikkailu

järjestetään jälleen 24.9 klo 10-14. Tervetuloa mukaan seikkailemaan.

Osallistumismaksu on 10 €/joukkue (Vaajan Valppaat maksaa lippukuntalaisten osallistumismaksut, eli osallistujille ei koidu tapahtumasta kustannuksia) ja tarjolla on makkaraa, mehua ja kahvia. Lauman koko olisi hyvä olla 3-8 sudenpentua. Jokaisella laumalla tulee olla yli 15-vuotias saattaja. Ilmoittautuminen on sitova ja peruutuksista tulee ilmoittaa mahdollisimman nopeasti.Lorelei Rodeo (Reippaat Pojat ry:n järjestämä)

Tämä perinteikäs tarpojien, samoajien, vaeltajien ja aikuisten tapahtuma on alustavasti merkitty järjestettäväksi 24.9.2022. Järjestäjältä ei vielä ole tullut lisätietoa, joten odotamme varmistusta.Tehas22-syys-SM-kilpailut: mahdollistetaan talkoilemalla huikea kisa osallistujille

Milloin: 8.–9.10.2022

Missä: Vaajakoskella

Kenelle: 15 vuotta täyttäneille, koskettaa jokaista Valpas-perhettä

Ilmoittautuminen: bit.ly/tehastalkoot 

Ilmoittautuminen päättyy: 12.9.2022

Hinta: maksuton, talkoolaisille tarjotaan ruoka

Lisätietoa: https://vaajanvalppaat.fi/tehas22talkoot/ 

 

Halloween-nakki (lippukunnan perinteinen viikonloppuleiri): perinteinen syysleiriviikonloppu sudenpennuille ja tarpojille

Milloin: 4.–6.11.2022

Missä: Teerilahden kämpällä (Murtolahdentie 436)

Kenelle: sudenpennuille ja tarpojille (seikkailijoiden ja samovaeltajien vuoro on keväällä!)

Ilmoittautuminen: kuksaan.fi/53198

Ilmoittautuminen päättyy: 1.11.2022

Hinta: pe-su 25 €, myös lyhyempi osallistuminen on mahdollista jolloin hintakin on pienempi

Lisätietoa: https://vaajanvalppaat.fi/halloween-nakki/ 

 

Alppivaellus kesällä 2023: uusi aluevaltaus

Milloin: kesän 2023 aikana
Missä: Alpeilla
Kenelle: vuonna 2007 syntyneille ja sitä vanhemmille
Ennakkoilmoittautuminen: kuksaan.fi/52997

Ennakkoilmoittautuminen päättyy: 31.10.2022
Hinta: ei vielä tiedossa – tule mukaan talkoilemaan, niin hinta saadaan maltilliseksi
Lisätietoa: https://vaajanvalppaat.fi/alppivaellus2023/ 

 

Johtajille

Lippukuntatiedotteessa on jatkossa oma osio johtajien tiedotukselle.

 

Tapahtumat johtajille

Leikki-ilta

Järjestäjä: Jyväskylän Partiolaiset ry

Milloin: 6.9.2022 klo 17–19

Missä: Mataran Talvikissa

Kenelle: kaikille johtajille ja aikuisille

Ilmoittautuminen: kuksaan.fi/52995

Ilmoittautuminen päättyy: 31.8.2022

Hinta: ilmainen

 

ROK-kurssi

Järjestäjä: Jyväskylän Partiolaiset ry

Milloin: loka-marraskuussa (ei vielä tiedossa)

Missä: ei vielä tiedossa

Kenelle: 14–17-vuotiaille ryhmänohjaajille

Hinta: lippukunta maksaa koko osallistumismaksun

 

Toimintakausi alkaa!

Kiitos kun olet mukana mahdollistamassa partioharrastusta lapsille ja nuorille!
Tukipalvelut

Jos kohtaat ongelmia teknisten palveluiden, tapahtumailmoittautumisten tai minkä tahansa muun asian kanssa, ole meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Autamme sinua mielellämme!Muuta tärkeää: Partion jäsenlaskutus

Partion jäsenlaskutuksesta löytyy kattavasti tietoa jäsenlaskutustiedoteesta osoitteesta https://vaajanvalppaat.fi/jasenlaskutus2022/. Jatkavien jäsenten osalta jäsenlaskutus tapahtuu marraskuun alussa.

 

Muuta tärkeää: Kuvausluvat kuntoon!

Tiedote valokuvaamisesta partiossa löytyy erikseen osoitteesta https://vaajanvalppaat.fi/valokuvaamisesta-partiossa/

 

Muuta tärkeää: Jos aiot lopettaa partion

Ne, jotka eivät jatka partiota, pyydetään lähettämään eroilmoitus joko Asiointipalvelussa tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Erottuanne ette enää saa turhia jäsentiedotteita ettekä laskuja, joten on tärkeää pitää oma jäsenyys ajan tasalla.

 
Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest